İzmir'de Belediye Ekibini Şaşkına Çeviren Olay - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Belediye Ekibini Şaşkına Çeviren Olay

İzmir\'de Belediye Ekibini Şaşkına Çeviren Olay

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, yaşlı bir şahsın evine operasyon düzenleyen belediye ekipleri, evin içerisinden çıkan iki kamyon çöple şaşkına döndü.

13.03.2015 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, yaşlı bir şahsın evine operasyon düzenleyen belediye ekipleri, evin içerisinden çıkan iki kamyon çöple şaşkına döndü.

Bayraklı ilçesinde belediye ekipleri, Cengiz Mahallesi 1620/20 sokakta oturan mahalle sakinlerinden gelen 'kötü koku' ihbarını değerlendirdi. İhbar üzerine yaşlı bir vatandaşın kaldığı eve giden ekipler, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Belediye ekipleri, evin içerisinden tarihi geçmiş gıda maddeleri, teneke kutular, poşet ve kağıttan oluşan binlerce atık biriktiğini gördü. Çöp evin temizlenmesi için kolları sıvayan ekipler, evin içerisinden iki kamyon çöpü tahliye etti. Yıllardır biriktirilen çöpleri dışarıya alan ekiplerden bazıları, evdeki kötü kokudan etkilendi. Bunun üzerine ekipler, evin içerisinde bir ilaçlama yaparak çevreye koku yayılmasını engelledi. Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise evin eksikliklerini gidererek, evin odalarını tek tek boyadı.

Bayraklı Belediyesi olarak vatandaşlardan gelen istek ve talepleri zaman kaybetmeden değerlendirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Adreste bulunan evden yoğun koku geldiği yönünde vatandaşlardan şikayet geldi. Ekiplerimiz bunu değerlendirip bildirilen adrese gitti. Yaşlı bir vatandaşın yıllardır çöp biriktirdiği ortaya çıktı. Zaman zaman bu tür olaylarla karşılaşıyoruz. Yapılan çalışmayla evin temizliği, boya ve badanası yapıldı. Evin sahibi vatandaş da sağlık kuruluşuna yönlendirildi" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Belediye Ekibini Şaşkına Çeviren Olay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement