İzmir'de Esnaf Tarafından Darbedilen Suriyeli Çocuğa Hediye - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Esnaf Tarafından Darbedilen Suriyeli Çocuğa Hediye

Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'nde bir esnafın darbettiği Suriyeli Hasan Hantumani, sağlık çalışanlarının ziyareti ve hediyeleriyle mutlu oldu.

24.03.2016 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemeraltı İpek Pazarı Caddesi'nde bir esnafın darbettiği Suriyeli Hasan Hantumani, sağlık çalışanlarının ziyareti ve hediyeleriyle mutlu oldu.

İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi çalışanları, Suriyeli Hasan Hantumani ve ailesi için yardım kampanyası düzenledi.

Güney Genel Sekreterlik Çalışanları, Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hurşit Apa, Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Dolunay Hamamizade, başhekim yardımcıları ve sağlıkçılarından oluşan gönüllü heyeti Hasan'ı evinde ziyaret etti.

Sağlık çalışanları Hasan ve ailesine giyim, gıda, temizlik, sağlık malzemeleri ile oyuncak hediye etti.

Suriyeli Hasan'ın darbedildiği gün dünyaya gelen kardeşi Rava bebeğe de yeni doğan bakım ve giyim seti armağan verildi.

Hasan'ın babası Celal Hantumani, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm ülkeye ve düşünceli insanlara teşekkür etti, kimseye kırgınlıklarının bulunmadığını ifade etti.

Narlıdere Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dolunay Hamamizade, Türk halkının her zaman zor durumdakilere kucak açtığını ve mazlumun yanında yer aldığını vurguladı.

Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Hurşit Apa da Suriyeli sığınmacılara vatandaş gözüyle baktıklarına işaret ederek, "Onların çocuklarını bizim çocuklarımız olarak görüyoruz. Bugün Hasan ve ailesini ziyaret edip gönüllerini almak istedik. Sorumlu Türk halkının ve sağlık çalışanlarının ailenin arkasında olduğunu hissetmelerini istedik. Bütün çocuklar özeldir, Hasan bizim için artık daha özel bir çocuktur." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Esnaf Tarafından Darbedilen Suriyeli Çocuğa Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement