İzmir'de 'Gazi' Eşine Hakaret Edip Dolmuştan İndirdiler - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 'Gazi' Eşine Hakaret Edip Dolmuştan İndirdiler

İzmir\'de \'Gazi\' Eşine Hakaret Edip Dolmuştan İndirdiler

Kıbrıs Barış Harekatında görev alan Gazi Abdullah Akat'ın eşi Naciye Akat, ücretsiz seyahat kartı bulunmasına rağmen "geçersiz kart" diyerek hakarete uğrayıp dolmuştan indirildi.

16.05.2016 14:02  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Naciye Akat'ın eşi Gazi Abdullah Akat, Kıbrıs Barış Harekatında görev almıştı. Gazi Abdullah Akat'ın eşi Naciye Akat, iddialara göre ücretsiz seyahat kartı bulunmasına rağmen 'geçersiz kart' diyerek hakarete uğrayıp dolmuştan indirildi.

SEYAHAT KARTIYLA ŞEHİR İÇERİSİNDE DOLMUŞA BİNMEK İSTEDİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan ve 42 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatında görev alan Gazi Abdullah Akat'ın eşi Naciye Akat, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan aldığı seyahat kartıyla şehir içerisinde dolmuşa binmek istedi.

İDDİALARA GÖRE KARTININ GEÇERSİZ OLDUĞU GEREKÇESİYLE DOLMUŞTAN İNDİRİLDİ

Yıllardır seyahat kartını kullanan Akat, iddialara göre kartının geçersiz olduğu gerekçesiyle dolmuştan indirildi.

GAZİ EŞİNE HAKARET ETTİLER

Bazı dolmuş şoförleri, bununla sınırlı kalmayarak iddialara göre gazi eşine hakaret etti. Kartını şoförlere gösterip, bazen dolmuş içerisinde bulunan vatandaşların önünde küçük düşürülüp azarlandığını dahi öne süren Akat, "Bakanlık tarafından verilen ve ücretsiz seyahat edebilmem için bana kart verildi. Fakat bazı şehir içi dolmuş şoförleri beni almayıp bu kartın geçersiz olduğunu söyleyip çocuk gibi azarlıyor" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen seyahat kartının arka kısmında gerekli her şeyin yazdığını ve süresiz bir şekilde kullanabileceğini ifade eden Akat, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu kart sahibi demir yolları ve deniz yollarının şehir içi ve şehirler arası hatlarından, belediyelere, belediyeler tarafından kurulan şirketlere, birlik, müessese ve işletmelere veya belediyeler tarafından yetki verilen özel şahıs ya da şirketlere ait şehir içi toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz olarak kullanabileceğini gösteriyor.

"BİZ BU VATAN İÇİN BEDEL ÖDEDİK"

Buna rağmen Torbalı'daki bazı şoförler bana bu şekilde davranıyor. Biz bu vatan için bedel ödedik. Sadece bana verilen hakkı kullanmak istedim.

"BU KONUDA BAKANLIĞA ŞİKAYET EDECEĞİM"

Diyecek başka hiçbir şeyim kalmadı. Bu konuda bakanlığa şikayet edeceğim."

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de 'Gazi' Eşine Hakaret Edip Dolmuştan İndirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • duygu: Ne bedel odedin sen acaba garibanin hakkı ne olucak paranla bin şehit olup devletten para yemeyi biliyorsunuz ölünün üstünden para kazanmayin 0 5 Yanıtla
  • İZMİRLİ: o kendini bilmez dolmuş şoförlerini toplayıp bir dolmuşa doldurarak denize dökeceksin.... 3 0 Yanıtla
  • haberci: Yazıklar olsun boyle olan tüm şoför ve muavinlere.deşifre edip rezil edin basın mensuplarına bu tur şoförlerin fotoğraflarını.gördüğümüz yerde tükürelim 1 0 Yanıtla
  • zırt: saçmalık ömür boyu bedava mı gezecekler . 0 1 Yanıtla
  • ...: Bence şehir içi minübüsler kaldırılmalı hem trafiği mahvediyorlar hem de bayan erkek demeden küstahca tavırlar sergiyorlar.Birde 10 dakikalık yolu yolcu toplamak için yarım saatte gidiyolar bence artık kaldırılmalı toplu taşıma araçları insanların daha rahat kullanabileceği şekle getirilmeli .... 1 0 Yanıtla
  • ALİ: BİRDE TÜRKİYE ŞOFÖRLER ODASINA SÖZÜM VAR SAYIN YETKİLİLER TÜRKİYENİN BÜTÜN İLLERİNDE TAKSİCİ,OTOBÜSÇÜ,MİNİBÜSÇÜ BUNLARI GÜZEL BİR EĞİTİMDEN GEÇİRMEK LAZIM DENETİMLERİ ÇOĞALMAK LAZIM GÜNDE EN AZ 2 YADA 3 DEFA AYNI ARACI KONTROL ETMEK GEREK TABİ KONTROLE GELİYORUM DEMEDEN 0 0 Yanıtla

Advertisement