Lüks Otomobil Motoru Kaçakçılığı Yapan İki Kişi Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Lüks Otomobil Motoru Kaçakçılığı Yapan İki Kişi Yakalandı

Lüks Otomobil Motoru Kaçakçılığı Yapan İki Kişi Yakalandı

İzmir'de lüks otomobillere ait olduğu belirlenen 35 kaçak motor ele geçirildi. Gözaltına alınan iki kişinin kaçak motorları parçalayarak sattığı belirlendi.

24.11.2015 10:02  Güncelleme: 13:02

İzmir'de yurt dışından kaçak olarak getirildiği tespit edilen lüks otomobillere ait 35 motor ele geçirildi. Kaçak yollardan Türkiye'ye sokulan motorların parçalanarak satıldığı belirlendi.

35 LÜKS ARAÇ MOTORU BULUNDU

Karabağlar ilçesinde bir iş yerine operasyon düzenleyen İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları aramada gümrükten kaçak olarak Türkiye'ye sokulan lüks otomobillere ait 35 otomobil motoru ele geçirdi.

İlgili firmalarla irtibata geçen ekipler, ele geçirilen motor bloklarının yurda yasal yollarla girmediği, herhangi bir distribütör tarafından ithal edilmediği ve ele geçirilen motor bloklarının kayıtlarının bulunmadığını tespit etti.

KAÇAK EŞYA AMBARINA TESLİM EDİLDİ

El konulan kaçak 35 kaçak motor, İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğü kaçak eşya ambarına teslim edilirken iş yeri sahibi M.K.B. ile motor bloklarının sahibi olduğunu belirten C.K. hakkında "kaçakçılık" iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lüks Otomobil Motoru Kaçakçılığı Yapan İki Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement