İzmir'de Motor Yarışları Nefesleri Kesecek - Son Dakika
Spor

İzmir'de Motor Yarışları Nefesleri Kesecek

İzmir\'de Motor Yarışları Nefesleri Kesecek

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası’nın 3. ayak yarışı serbest ve sıralama antrenmanlarıyla İzmir Ülkü Yarış Pisti’nde başladı.

23.05.2015 13:00

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'nın 3. ayak yarışı serbest ve sıralama antrenmanlarıyla İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde başladı.

İzmir Ülkü Motor Sporları Kulübü'nün organize ettiği ve merakla beklenen Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'nın 3. ayak yarışı serbest ve sıralama antrenmanlarıyla bugün İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde başladı. 80 yarışçının katıldığı yarışta sporcular sabah saatlerinde antrenman yaptı. Yarış hakkında bilgi veren Türkiye Motosiklet Federasyonu Pist Branş Sorumlusu Bahadır Batır, "İzmir Ülkü Yarış Pistinde, Motorsiklet Pist Şampiyonası'nın üçüncü ayağını düzenliyoruz. Yarışın birinci ayağı yine burada yapıldı. İkinci ayağı Yunanistan'da yaptık. Türkiye Motosiklet Federasyonumuzun desteği ile tüm yarışçılarımızı Yunanistan'a götürerek, oradaki yabancı yarışçılarla beraber orada yarıştırdık. Üçüncü ayağı tekrar İzmir'de yapıyoruz. Bir ayak daha yine yurt dışında yapmayı planlıyoruz. Bununda en büyük sebebi yarışçılarımızı değişik pistlerde, değişik yarışçılarla özellikle Avrupa'daki daha hızlı daha tecrübeli yarışçılarla yarıştırıp onların tecrübelerini, hızlarını, yarış görgülerini almalarını amaçlıyoruz. Öte yandan İzmir'deki birinci ayakta büyük bir ilgi gördük İzmirliler'den. Buradaki izdihamı önlemek için güvenlik önlemlerimiz tam, yarışçılarımız için herhangi bir sıkıntı yok, pistimiz temiz. Hakemlerimiz hazır, ambulanslarımız hazır. Her şeyimizle, bütün ekibimizle yarın ki yarışa hazırız" dedi.

Ülkü Yarış Pisti'nde bir aylık aradan sonra start alacak yarışta 1000cc (A-B-C), 600 cc (A-B-C) ve 125 cc kategorilerinde yarışlar izleyenlere büyük heyecan yaşatacak. Pazar günü, Ülkü Yarış Pisti'nde yapılacak en önemli yarışlardan biri olan TMF GP'de de yarış severler, 20 usta pilotun kıyasıya mücadelesine şahit olacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmir'de Motor Yarışları Nefesleri Kesecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement