İzmir'deki Cinayet - Son Dakika
3. Sayfa

İzmir'deki Cinayet

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişinin araçta tabancayla öldürülmüş bulunması olayıyla ilgili 4 zanlı tutuklandı.

27.01.2016 18:05

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişinin araçta tabancayla öldürülmüş bulunması olayıyla ilgili 4 zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 18 Ocak'ta Uzundere TOKİ konutları mevkisinde devriye görevi yapan polislerin terk edilmiş araçta Atalay Çimen'in (50) cesedini bulmasının ardından, zanlıları arama çalışması başlattı.

Ekipler, Çimen'e ait olmayan aracın, Ş.O. (30) tarafından kullanıldığını tespit etti. Çimen'in, olay günü A.E. (28) ve İ.O. (30) ile iş yerine gelen Ş.O'nun aracına bindiği, bir süre sonra da yakınlarda tabancayla başına ateş edilerek öldürüldüğü öne sürüldü.

Ş.O'nun, daha sonra Çimen'in cesedinin bulunduğu araçla şehrin farklı noktalarına gittiği, akşam saatlerinde aracı TOKİ konutları yakınlarına terk ettikten sonra İstanbul'a kaçtığı, A.E'nin ise bir otelde saklandığı iddia edildi.

Ş.O. İstanbul'da, A.E. ve İ.O. ile olayla ilgili A.T (39), Ç.İ (40), S.G (35), S.G (31), Ö.F.Y (32), R.H (27), S.B (31), E.K (50) ve E.G. (40) İzmir'de gözaltına alındı.

Zanlılardan bazıları ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, mahkemeye çıkarılan Ş.O, A.E, A.T. ve Ç.İ. tutuklandı.

Ş.O'nun cinayeti, Atalay Çimen ve piyasaya olan borçlarını ödememek işlediği öne sürüldü.

Karabağlar ilçesinde 18 Ocak'ta devriye gezen polis ekipleri, TOKİ Uzundere Konutları'na giden yol kenarındaki boş arazide 35 GV 175 plakalı hafif ticari araçta Atalay Çimen'i silahla öldürülmüş bulmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa İzmir'deki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement