İzmir'deki Römorkör Kazası - Son Dakika
Yerel

İzmir'deki Römorkör Kazası

Türk Harb İş Erzurum Şube Başkanı Sefa Yılmaz, İzmir Tersanesi'nde, denize indirilirken yan yatan "TCG Değirmendere" römorköründe şehit olanların yakınlarına başsağlığı diledi.

26.12.2013 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Harb-İş Erzurum Şube Başkanı Sefa Yılmaz, İzmir Tersanesi'nde, denize indirilirken yan yatan "TCG Değirmendere" römorköründe şehit olanların yakınlarına başsağlığı diledi.

Yılmaz, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, meydana gelen kazanın üzüntüsünü derinden yaşadıklarını, hayatını kaybeden iki personelin ise sendika üyesi olduğunu söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Yılmaz, şöyle konuştu:

"İzmir'de Deniz Kuvvetleri'ne bağlı İzmir Tersanesinde meydana gelen ve ikisi işçimiz, biri astsubay, 7'si asker olmak üzere toplam 10 personelin şehit olduğu elim kazadan camiamızın ve Türk milletinin başı sağ olsun, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türk Harb-İş Sendikası olarak savunma sanayinin görünmez kahramanları olan işçilerimiz ve iş yerlerimizi tanıtma adına bu vesileyle dünyada ve Türkiye'de savunma sektörünün durumunu anlatma adına bir çalışma yaparak kamuoyunu bilgilendirmeye çalışmaktadır. Şu bilinmelidir ki 2023 ve 2071 yılı gibi uzun vadeli hedefleri olan, ayrıca yakın tarihimizde savunma sanayinde dışa bağımlılığın acı tecrübelerine yaşamış olan bir Türkiye'nin kendi tüfeğini, topunu, uçağını, gemisini üretmesi ve savunma sanayinde yerli üretime geçmesi elzemdir. Aksi taktirde lider ülkeden ve bölgesinde kurucu bir ülke olma idealinden bahsetmek hepimiz için hayalden öteye gitmeyecektir." - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'deki Römorkör Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement