İzmir'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

İzmir'deki Trafik Kazası

İzmir'in Çiğli ilçesindeki kazada yaşamını yitiren damat adayı Ümit Derin ile babası Hüseyin Derin, Ankara'da toprağa verildi.

19.07.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çiğli ilçesindeki kazada yaşamını yitiren damat adayı Ümit Derin ile babası Hüseyin Derin, Ankara'da toprağa verildi.

Önceki gün Yeni Havaalanı Caddesi'nde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerden Ümit Derin (28) ile babası Hüseyin Derin'in (57) cenazeleri otopsi işlemleri sonrasında Karşıyaka Devlet Hastanesi morgundan yakınlarına teslim edildi.

Karayolu ile Ankara'ya getirilen baba ile oğlunun cenazeleri Ovacık'ta evlerinin önünde alınan helalliğin ardından Karşıyaka Mezarlık Camisi'ne götürüldü. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında baba ile oğulun naaşları gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenazeye, Derin ailesinin yakınları ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

Haftaya düğünü vardı

Bir süre önce Aycan Saat Derin'le resmi nikah yaptığı öğrenilen ailenin iki çocuğundan Ümit Derin'in kına gecesi hazırlıkları yaptığı, genç çiftin gelecek hafta da Ankara'da düğün törenlerinin olacağı belirtildi.

Önceki gün, Ümit Derin yönetimindeki 06 BD 4014 plakalı otomobil ile Ceyhun Ö'nün (29) kullandığı 35 MEJ 39 plakalı kamyonet çarpışmış, kazada, Hüseyin Derin (57) ile Bektaş Saat (39) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Ümit Derin ve Osman Özgür (33) yaralanmıştı. Damat adayı Ümit Derin yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement