İzmir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

İzmir'den Kısa Kısa

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Spor Toto 3. Lig temsilcisi Tire 1922, prensip anlaşmalarına vardığı oyunculara imza attırmak istiyor.

26.06.2015 10:08

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Spor Toto 3. Lig temsilcisi Tire 1922, prensip anlaşmalarına vardığı oyunculara imza attırmak istiyor.

Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu, kulübün transfer politikasını ve yeni sezon hedeflerini açıkladı.

Taraftarların transfer konusundaki beklentilerini bildiklerini aktaran Eroğlu, şunları söyledi?

"Taraftarlarımızın sabırsız olduklarını biliyorum. Anlaştığımız birçok oyuncu var ve bu oyuncular hepimizi mutlu edecek isimler. Prensipte anlaştığımız oyuncuları önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İddialı bir kadro ile yeni sezonu açacağız. Taraftarımıza, Tireli hayırsever ve sporsever iş adamlarına büyük iş düşüyor."

Eroğlu, uzun bir aradan sonra mücadele ettikleri profesyonel ligdeki ilk senelerindeki performanslarından önemli dersler çıkardıklarını başarılı olmak için birlik ve beraberliğin sağlanması gerektiğini sözlerine ekledi.

Ödemiş OSB'nin kanalizasyon, çevre düzenleme ihalesi yapıldı

Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nin kanalizasyon, yol ve çevre düzenlemelerini kapsayan ihalenin yapıldığı belirtildi.

İhaleye ilişkin bilgi veren Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Organize Sanayi Bölgemizin faaliyete geçmesi konusunda bir yıldır yaptığımız çalışmanın sonuçlanmasından büyük mutluluk duyuyoruz. İhale ile ilgili gerekli prosedürler gerçekleştikten sonra 21 yıldır atıl durumda bulunan ve vatandaşlarımızın yapılması konusunda ümidi kaybettiği Organize Sanayi Bölgesinde çalışmalar başlayacaktır" dedi.

Tire parklarına spor aletleri yapılıyor

Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki parklara açık hava spor aletlerinin montajına başladı.

Lale Park, Ful Park, Ali İhsan Kalmaz İlkokulu üzerindeki park ve Şehit Polis Burhan Aktürk Parkı'na açık hava spor aletlerinin montajının tamamlandığı, diğer parklarda da montajların devam edeceği bildirildi.

Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Birtan Armağan, Tire'yi güzelleştirmek için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, gençlerin ve çocukların yıllarca kullanabilecekleri bu açık hava spor aletlerine sahip çıkmalarını ve onları itina ile kullanmalarını istedi.

-Tire göleti temizlendi

Tire göletinin temizlenmesi vatandaşları sevindirdi.

Gölet çevresinde ikamet eden vatandaşlar, sivrisinek ve koku gibi problemlerin sona erdiğini gölette çok daha keyifli vakit geçirdiklerini dile getirdi.

Tire Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, göletin temizliğine ilişkin çalışmaların belli aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement