İzmir Emniyeti Yararına Eşya Piyongosu Çekilişi - Son Dakika
Yerel

İzmir Emniyeti Yararına Eşya Piyongosu Çekilişi

İzmir Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği'nce, İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne katkı amaçlı düzenlenen eşya piyangosunun çekilişi yapıldı.

27.10.2015 17:48

İzmir Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği'nce, İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne katkı amaçlı düzenlenen eşya piyangosunun çekilişi yapıldı.

Dernek tarafından, "halkın huzur ve sükunu ile kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, işlenen suçların faillerinin en kısa sürede tespiti ve yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemlerinin yapılmasındaki verimliliği ve mevcut araç gereçlerin sayısının artırılarak çağın şartlarına uygun hale getirilmesini temin etmek" amacıyla düzenlenen eşya piyangosu çekilişi Konak Polisevinde gerçekleştirildi.

Noter ve Milli Piyango İdaresi yetkililerin huzurunda gerçekleştirilen çekilişlerde 7 otomobil, 30 motosiklet, 10 klima, 20 televizyon olmak üzere toplam 487 parça hediye sahiplerini buldu.

İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, eşya piyangosunun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Eşya piyangosunun çekilişinin 17 Ekim tarihinde bir konserle yapmayı planladıklarını ama ülke genelinde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle konseri ileri bir tarihe ertelediklerini söyledi.

Uzunkaya, gerekli izinlerin ardından eşya çekilişinin bugün yapıldığını anlattı.

Etkinlikle polis ile halk arasındaki diyalogu üst seviyeye çıkarmayı ve elde edilen gelirlerle İzmir'de yüksek teknolojik imkanlarla daha kaliteli hizmet etmek imkanı bulacaklarını ifade etti.

Satılan 250 bin biletten 7 milyon 500 bin lira gelir elde edildiği belirtildi.

Çekilişe, İzmir Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ceylan ile emniyet personeli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir Emniyeti Yararına Eşya Piyongosu Çekilişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement