İzmir- Gasp Edildikten Sonra Terk Edilen Araçtan Uzun Namlulu Silah Çıktı - Son Dakika
Güncel

İzmir- Gasp Edildikten Sonra Terk Edilen Araçtan Uzun Namlulu Silah Çıktı

İzmir- Gasp Edildikten Sonra Terk Edilen Araçtan Uzun Namlulu Silah Çıktı

Gasp edildikten sonra terk edilen araçtan uzun namlulu silah çıktıİZMİR'in Bayındır İlçesi'nde, gasp edilen ve Kemalpaşa'da terk edilmiş halde bulunan hafif ticari araçta uzun namlulu silah bulundu.

04.07.2016 03:56

Gasp edildikten sonra terk edilen araçtan uzun namlulu silah çıktı

İZMİR'in Bayındır İlçesi'nde, gasp edilen ve Kemalpaşa'da terk edilmiş halde bulunan hafif ticari araçta uzun namlulu silah bulundu. Jandarma kaçan 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlatırken, olayın terörle bağlantısının araştırıldığı öğrenildi.

Olay, bugün gece saatlerinde Yiğitler Mahallesi'nde meydana geldi. Yol kenarında kapıları açık terk edilmiş halde hafif ticari aracı gören mahalle sakinleri durumdan şüphelenerek jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine gelen jandarma araçta yaptığı incelemede uzun namlulu silah buldu. Bunun üzerine mahallenin giriş ve çıkışları kapatılarak uygulama başlatıldı. Bölgeden geçen araçlarda arama yapılırken, vatandaşlara da kimlik kontrolü yapıldı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran jandarma kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için bölgede geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olayın terörle bağlantısının olup olmadığı ise araştırılıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir- Gasp Edildikten Sonra Terk Edilen Araçtan Uzun Namlulu Silah Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement