İzmir Gazinin Protez Bacağına Haciz Geldi - Son Dakika
Güncel

İzmir Gazinin Protez Bacağına Haciz Geldi

İzmir Gazinin Protez Bacağına Haciz Geldi

Hakkari Çukurca'da çatışmada yaralanarak sol bacağını kaybeden İzmirli gazi Bülent Kocaoğlan'ın protez bacağına haciz geldi.

19.10.2014 10:06  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmirli Bülent Kocaoğlan, Hakkari Çukurca'da 1996 yılındaki terör saldırısında 16 silah arkadaşını şehit verdi, kendisi de sol bacağını kaybetti. Mucize eseri hayatta kalan Kocaoğlan geçen süreçte bacağına protez taktırdı, ayağa kalktı.

YENİ PROTEZİNİN SEVİNCİ KISA SÜRDÜ

Geçen sürede protez eskidi, tıp gelişti ve modern protezler yapıldı. Kocaoğlan yasanın verdiği haktan yararlanıp yeni protez yaptırdı. 135 bin liralık faturayı ödemek için bankadan 50 bin lira kredi çekti, kalanını da SGK ödeme yapınca vermek üzere anlaştı. Yeni proteziyle adeta bir bacağının olmadığını unutan Kocaoğlan'ın sevinci SGK, evrak incelemesi gerekçesiyle ödemeyi yapmayınca yarıda kaldı. Banka kredisini bu nedenle ödeyemeyen, hacizle karşılaşan Bülent Kocaoğlan başvurmadığı kurum kalmamasına rağmen sonuç alamadı. Kendisine ve çocuklarına haksızlık yapıldığını söyleyen Kocaoğlan'ın, son çaresi ise, kamuoyuna kendisini duyurmak için yaşadıklarını anlatıp yüklediği sosyal medya oldu.

"DEVLET, VERDİĞİ HAKKI YERİNE GETİRMEDİ"

Kocaoğlan, "Devlet verdiği hakkı yerine getirmedi. Benim aile huzurum kalmadı. Böyle olacağını bilseydim sekerek yürürdüm ama protez taktırmazdım" dedi. SGK yetkilileri protezlerde belirli rakamı aşan faturaların genel merkezde müfettişler tarafından incelenip onaylandıktan sonra ödeme yapıldığını, dosya yığılması yüzünden gecikmeler yaşandığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Gazinin Protez Bacağına Haciz Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kral: yalan haber ben bu adamı tanıyorum 1 30 Yanıtla
  • vatandaş: yazıklar olsun milyaon dolarları vuranlara bişey yapamayan yargı ne istiyor vatan için canını ortaya koyan gazide 21 1 Yanıtla
  • nvahh vahh: Hahahaha gazi boh yoluna gittiu 4 15 Yanıtla

Advertisement