İzmir İki Bölünen Otomobilin Kaza Anı Görüntüsü Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

İzmir İki Bölünen Otomobilin Kaza Anı Görüntüsü Ortaya Çıktı

İzmir İki Bölünen Otomobilin Kaza Anı Görüntüsü Ortaya Çıktı

İki bölünen otomobilin kaza anı görüntüsü ortaya çıktı İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde, üç arkadaştan 18 yaşındaki Kürşat Serdar Başer'in ölümüne ikisinin de yaralanmasına neden olan ve otomobilin ikiye ayrıldığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

16.06.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki bölünen otomobilin kaza anı görüntüsü ortaya çıktı

İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde, üç arkadaştan 18 yaşındaki Kürşat Serdar Başer'in ölümüne ikisinin de yaralanmasına neden olan ve otomobilin ikiye ayrıldığı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan otomobili kullanan 18 yaşındaki Doğan Hoşnut'un 2.12 promil alkollü olduğu belirlendi, iki yaralının tedavileri sürüyor.

Kaza, Akçay Caddesi Sarnıç yol ayrımında dün (pazartesi) sabaha karşı meydana geldi. Karabağlar'dan Gaziemir istikametine giden Doğan Hoşnut idaresindeki 35 HBK 33 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Takla atan otomobil, bir ağaca çarpıp kazanın şiddetiyle ikiye bölündü. Sürücü Doğan Hoşnut ile otomobildeki Batuhan Ceylan (17) ve Kürşat Serdar Başer ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından, yaralılardan Doğan Hoşnut'u Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Batuhan Ceylan'ı İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kürşat Serdar Başer'i de Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Kürşat Serdar Başer yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

LİSEDEN YENİ MEZUN OLDU

İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından Kürşat Serdar Başer'in cenazesi yakınlarına teslim edildi. Bu yıl Gaziemir Beyazevler Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun olan Başer'in geçen salı günü düzenlenen törende kep attığı, hafta sonu Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girdiği ve üniversite eğitimi alabilmek için ter döktüğü belirtildi. Talihsiz genç Gaziemir'de düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

2.12 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Kazada ağır yaralanan sürücü Hoşnut'un durumunun iyiye gittiği, kan testinde de 2.12 promil alkollü çıktığı belirtildi. Diğer yaralı Batuhan Ceylan'ın ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADA

Bu arada, kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan kaza, yaşananları gözler önüne serdi. Aşırı hızlı olduğu dikkat çeken otomobilin ağaca çarpmasının ardından toz bulutunun oluştuğu görüldü. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir İki Bölünen Otomobilin Kaza Anı Görüntüsü Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement