İzmir Optimum'da Dağıtılan 5 Bin Fidan Kısa Sürede Tükendi - Son Dakika
Yerel

İzmir Optimum'da Dağıtılan 5 Bin Fidan Kısa Sürede Tükendi

İzmir Optimum\'da Dağıtılan 5 Bin Fidan Kısa Sürede Tükendi

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, ’Dünya Ormancılık Günü ve Haftası’ etkinlikleri kapsamında Gaziemir Optimum AVM’de dağıttığı 5 bin adet fidan, kısa sürede tükendi.

22.03.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, 'Dünya Ormancılık Günü ve Haftası' etkinlikleri kapsamında Gaziemir Optimum AVM'de dağıttığı 5 bin adet fidan, kısa sürede tükendi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Dünya Ormancılık Günü ve Haftası' etkinlikleri kapsamında fidan dağıtımlarını sürdürüyor. Ekipler, etkinlikler kapsamında Gaziemir Optimum AVM'de vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı. Defne, fıstıkçamı ve zakkumdan oluşan 5 bin adet fidan, kısa sürede tükendi. Ekipler, fidan dağıtımının yanı sıra ayrıca, vatandaşlara ve çocuklara ormanın faydaları ile ilgili bilgiler vererek, hazırladığı eğitici broşürleri de hediye etti.

Menderes Orman İşletme Müdürü Ahmet Köle, geleneksel hale gelen bu tür etkinliklerin, orman sevdalısı İzmirliler tarafından adeta iple çekilir hale geldiğini ifade etti. 5 Bin adet fidanın iki saatte tükendiğini aktaran Köle, vatandaşların bu davranışın mutluluk verici olduğunu söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Optimum'da Dağıtılan 5 Bin Fidan Kısa Sürede Tükendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement