İzmir - Petkim'den 50. Yıl Şerefine Meydan Konseri - Son Dakika
Güncel

İzmir - Petkim'den 50. Yıl Şerefine Meydan Konseri

İzmir - Petkim\'den 50. Yıl Şerefine Meydan Konseri

Petkim'den 50. yıl şerefine meydan konseri TÜRKİYE'nin sanayi devi Petkim'in 50'nci yılı nedeniyle Gündoğdu Meydanı'nda Göksel binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi.

05.04.2015 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Petkim'den 50. yıl şerefine meydan konseri

TÜRKİYE'nin sanayi devi Petkim'in 50'nci yılı nedeniyle Gündoğdu Meydanı'nda Göksel binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi.

İzmir'deki soğuk havaya rağmen binlerce kişi Gündoğdu Meydanı'nında konser için toplandı. DJ performansı ile başlayan gece, Petkim Folklor Grubu'nun Zeybek Oyunları ve Havai Fişek gösterileri ile sürdü. Sinema Senfoni Orkestrası İzmir şarkılarını seslendirdi. Orkestranın solisti Deniz Çevik, performansı ile izleyenlerden tam not aldı. Birara SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz da sahneye çıkıp, kısa süreyle orkestrayı yönetti, ardından da eşi Sibel Yavuz'u sahneye çağırıp çiçek vererek 28. evlilik yıldönümünü kutladı. Kenan Yavuz, unutulmaz "Samanyolu" şarkısını orkestrayla birlikte eşi için söyledi.

Ardından sahneye çıkan Göksel en güzel şarkılarını İzmirliler'e söyledi. Melankolik şarkılara izleyenler eşlik ederken Göksel, büyük alkış aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir - Petkim'den 50. Yıl Şerefine Meydan Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement