İzmit'teki Parklar Elden Geçiriliyor - Son Dakika
Yerel

İzmit'teki Parklar Elden Geçiriliyor

İzmit\'teki Parklar Elden Geçiriliyor

İzmit Belediyesi bir taraftan yeni parklar yaparken bir taraftan da mevcut parklarda bakım onarıma çalışmasında bulunuyor.

22.08.2015 16:55

İzmit Belediyesi bir taraftan yeni parklar yaparken bir taraftan da mevcut parklarda bakım onarıma çalışmasında bulunuyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre şehrin dört bir yanındaki parklar tek tek kontrol edilip, bakım ve onarım gerektirenler kısa süre içinde elden geçiriliyor.

Çayıköy'ünde muhtarlık yanında bulunan park belediye ekiplerince elden geçirildi. Yetkililer, parktaki çocuk oyun alanının bulunduğu yerin kauçuk ile kaplandığını ve kent mobilyalarıyla parkın çok daha kullanışlı hale getirileceğini söylediler. Aynı şekilde 507 metrekare alana sahip Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi'ndeki Gül Park'ın zeminine kauçuk kaplanırken, kamelya montajı yapıldı, demir aksamlar boyandı ve kent mobilyalarıyla park daha da zenginleştirilmiş oldu.

Yenimahalle'de bulunan Barın ve Orhan Mahallesi'ndek Sebahattin Yıldırım parklarında da genel bakım onarım çalışması yapıldığı bildirildi. Yetkililer, vatandaşlardan yapılan hizmetlere sahip çıkılmasını istediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit'teki Parklar Elden Geçiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement