İznik Belediyesi, Turizm İçin Türsab ile Bir Araya Gelindi - Son Dakika
Yerel

İznik Belediyesi, Turizm İçin Türsab ile Bir Araya Gelindi

İznik Belediyesi, Turizm İçin Türsab ile Bir Araya Gelindi

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy’u ziyaret etti.

12.08.2015 17:45

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy'u ziyaret etti.

Ziyaretten sonra İznik Turizminin gelişmesi hususunda altyapı çalışmaları ve yol haritasının belirlenmesi için birlikte bir araya gelen TÜRSAB ile İznik yöneticilerinin oluşturduğu çalışma grupları ilk toplantıyı İznik'te yapacak. Ayrıca İznik Tanıtımı için TÜRSAB'ın dergisinde ve İZMİR Fuarında yer verilecek. İznik'te yerinde yapılacak incelemeler, tespitler sonrasında projelendirme aşamasına geçileceği bildirildi.

Türk Turizminin son 15 yıldaki gelişimi, zorluklara rağmen iki katına çıkan büyümeyi yakalandığı belirten Başaran Ulusoy, "Bize düşen ne varsa biz ekip olarak hazırız. Bir çininin tanıtımı iki İznik'in tanıtımı, üç pazarlaması ve projesi. Dolayısıyla İznik için yapılacak çalışmaları birlikte yürütülecek. İznik'e ne kadar sahip çıkarsak İznik gölünü, tarihini ve turizmini kurtarmış oluruz. Türkiye'de dört Ayasofya mevcut. İznik, İstanbul, Trabzon ve Rize' bulunmakta. İznik iki önemli konsüllerin yapıldığı bir merkez. Yine İznik Gölünde bulunan Bazilika, Turizm açısında büyük öneme sahiptir" dedi.^

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise " İznik Tanıtımı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İznik Turizmini canlandırmak için o yüzden bugün TÜRSAB'ı ziyaret ettik. Onlarla birlikte Turizm haritasını belirledik. İznik Turizm çalışmalarını TÜRSAB ile şekillendireceğiz. Burada yapılması gerekenleri kurduğumuz çalışma grupları, ajans ve danışmanlarımız sürdürecek. Bu yapılan toplantı ve çalışmalar İznik Turizmine büyük ivme kazandıracak. İlçemizde Altyapı ve üst yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra İznik'te büyük bir Turizm patlaması gerçekleşecek. İznik TÜRSAB ile birlikte coşacak" dedi.

Toplantıdan sonra İznik Kaymakamı Pehlivan ile Belediye Başkanı Sargın, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve TÜRSAB Güney Marmara Başkanı Mehmet Akkuş'a İznik Çinisi Fincan Takımı ve Sürahi hediye etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İznik Belediyesi, Turizm İçin Türsab ile Bir Araya Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement