İzvak Ödülleri Belli Oldu - Son Dakika
Spor

İzvak Ödülleri Belli Oldu

İzvak Ödülleri Belli Oldu

Futbolda 2013 2014 sezonu ilk devresinde en iyilerinin belirlendiği yılın başarılıları yarışmasında Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu özel ödüle layık görüldü.

08.01.2014 10:55

İzmir Gücü Spor Vakfı'nın (İZVAK) düzenlediği yılın başarılıları yarışmasında 2013-2014 sezonu ilk yarısında ödül alanlar belirlendi.

İZVAK'tan yapılan açıklamada, gazeteci Öcal Uluç'un başkanlığındaki jüri tarafından ilk devrenin en başarılı takımı ödülüne Altınordu layık görülürken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu da ilk yarının en başarılı teknik adamı seçildi. İlk yarının en başarılı futbolcusu ödülünü, takımına 11 gol ve 6 asistle katkı sağlayan Altınordu'dan Gökhan Karadeniz almaya hak kazandı.

İlk yarının en centilmen takımı Altay olurken, en centilmen taraftarı Menemen Belediye spor, en centilmen futbolcusu da İzmirsporlu Kemal Zencirkıran oldu. Jüri ayrıca Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi başarıyla temsil eden Konak Belediyespor Futbol Takımı'na özel ödüle verilmesine karar verdi.

İZVAK yönetimi İzmir'den yetişip, aktif futbol yaşamında örnek, teknik adamlık kariyerinde ise başarı basamaklarını hızla tırmanan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü ve A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu'na da özel ödül verilmesini kararlaştırdı.

İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, ödüllerin ocak ayı içerisinde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edileceğini belirterek, "Geçtiğimiz sezon 'Dernek futbol kulüplerinde Barcelona modeli ve Almanya'nın yeni futbol düzeni ve altyapı sistemi' panelleriyle yurt dışından ünlü isimleri konuk etmiştik. Bu ödül törenimize de ünlü bir spor adamını ağırlamak için çalışmalarımız sürüyor. Sporun içindeki herkesi bu önemli etkinliğimizde yanımızda görmek istiyoruz" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İzvak Ödülleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement