İzvak Statlar İçin Devrede - Son Dakika
Güncel

İzvak Statlar İçin Devrede

İzvak Statlar İçin Devrede

İZMİR Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Altınordu kulübüne yaptığı ziyarette, İzmir'deki stat sorununu çözmek için acilen harekete geçeceklerini söyledi.

05.08.2016 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Altınordu kulübüne yaptığı ziyarette, İzmir'deki stat sorununu çözmek için acilen harekete geçeceklerini söyledi. "Öncelikli hedefimiz Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları" diyen Ali Erten, "Kulüp temsilcilerimizle en kısa sürede Ankara'yı ziyaret ederek tüm sorunlarımızı yetkililerle masaya yatıracağız ve çözümü için uğraşacağız. Bunun için teknik ve hukuksal ekipler oluşturacağız. Kaybedecek zamanımız yok, acil hareket planı uygulayacağız" dedi.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ise "İzmir'in artık bir başbakanı ve kendisiyle yıllardır kent için çok uyumlu çalıştığı bir büyükşehir belediye başkanı var. Kulüpler olarak İZVAK'ın hep yanında yer alacağız ve birlikte hareket edip, yıllardır ihmal edilen İzmir spor ve futbolunu kalkındırmak için çalışacağız. Biz her zaman İZVAK'a desteğe hazırız, sözümüz sözdür" dedi.

İZVAK yönetimi Yeşilyurt'taki Sait Altınordu Tesisleri'ni gezerken, Başkan Özkan, İZVAK yönetiminin bir toplantısını Torbalı Tesisleri'nde yapması için de davette bulundu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzvak Statlar İçin Devrede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement