Jandarma Bayramda "Şekerli" Yol Kontrolü Yaptı - Son Dakika
Yerel

Jandarma Bayramda "Şekerli" Yol Kontrolü Yaptı

Kumluca Jandarma Komutanlığı trafik timleri, bayram süresince yol kontrollerinde sürücülere şeker ve kolonya ikram etti, bayramlarını kutladı.

05.10.2014 13:19

Kumluca Jandarma Komutanlığı trafik timleri, bayram süresince yol kontrollerinde sürücülere şeker ve kolonya ikram etti, bayramlarını kutladı.

Trafik timleri, bayram süresince yollarda yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla denetimlerini sürdürdü, yol kontrollerinde sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bayram kutlaması için yolculuk yapacak sürücülerden aşırı hız, uykusuz yolculuk ve kurallara uyma konularında dikkatli olmalarını isteyen ekipler, sürücülere kolonya ve şeker ikramında da bulunarak bayramlarını kutladı.

Kumluca Jandarma Komutanlığı Trafik Tim Komutanlarından Jandarma Başçavuş Bayram Çor, Kurban Bayramı süresince sürücülerin rahat ve huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirmelerini sağlayabilmek amacıyla yol kontrollerini arttırdıklarını söyledi.

Yol kontrollerinde sürücüleri trafik kuralları konusunda uyardıklarını ifade eden Çor, sürücülere bayram şekeri ve kolonya ikram etiklerini anlattı.

Uygulamanın sürücülerden büyük beğeni gördüğünü dile getiren Çor, yol kontrollerinde seyahat eden turistlerin ise uygulamayı ilginç bulduklarını kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma Bayramda 'Şekerli' Yol Kontrolü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement