Jandarmadan Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca son bir yılda yapılan operasyonlarda, 501 bin 558 paket kaçak sigara ve 507 şişe içki yakalandı.

07.03.2015 12:32

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca son bir yılda yapılan operasyonlarda, 501 bin 558 paket kaçak sigara ve 507 şişe içki yakalandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, istihbarı çalışmalar sonucunda, Silivri ve Arnavutköy'deki çeşitli iş yerlerinde bandrolsüz içki ve sigara satışı yapıldığı öğrenildi.

Ekiplerin 3 ay yaptıkları teknik ve fiziki takip sonucunda, Silivri'de bir evde, Küçükçekmece'de ise depolarda tutulan bandrolsüz içki ve sigaraların piyasaya sürüldüğü, özellikle otel ve eğlence yerlerine dağıtıldığı tespit edildi.

Adli makamlardan alınan arama ve el koyma kararına istinaden, Silivri'deki evde ve Arnavutköy'de bir araçta yapılan eşzamanlı aralamalarda, 2 bin 740 karton kaçak sigara ile 89 şişe votka ve 27 şişe viski ele geçirildi.

Bandrollü Ürun İzleme Sistemi ile yapılan kontrolünde malzemelerin kaçak olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan M.G. ve  Ş.Ç. adli makamlara sevk edildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nca ele geçirilen bu malzemelerle bir yılda benzer operasyonlar sonucunda 501 bin 558 paket sigara, 507 şişe içki ele geçirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Kaçak Sigara ve İçki Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement