Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale merkez ve Biga ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptıkları ileri sürülen 10 kişi gözaltına alındı.

08.09.2014 14:37  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale merkez ve Biga İlçesi'nde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yaptıkları ileri sürülen 10 kişi gözaltına alındı.

Çanakkale merkez ve Biga İlçesi ile köylerinde uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alıp bulundurmak suçlarıyla ilgili bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Teknik ve fiziki takibin ardından jandarma, geçen cumartesi saat 07.15'te kent merkezi, Biga ilçe merkezi ile Örtülüce ve Çakırlı köylerinde düzenlenen operasyon kapsamında 10 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 9 mm çapında Brownig marka ruhsatsız bir tabanca, bu tabancaya ait bir dolu fişek, bir şarjör, Kırıkkale marka çift kırma ruhsatsız av tüfeği, bir faturasız kurusıkı tabanca, 378 gram kubar esrar, 252 gram kenevir tohumu ve uyuşturucu içiminde kullanılan 2 pet şişe ele geçirildi. Gözaltındaki şüphelilerden 8'i ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı, adliyeye sevk edilen H.Y. ile H.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement