Japon Tur Operatörleri Umut Verdi - Son Dakika
Yerel

Japon Tur Operatörleri Umut Verdi

Japon Tur Operatörleri Umut Verdi

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Japon turist kafilelerinin Batman ve Hasankeyf için gezi düzenleyeceklerini duyurdu.

27.05.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

38.Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Ağırlanan Japon Tur operatörleri Nisan-Ekim 2015 Tarihleri arası turlarına başlanacak.

38.Turizm Haftasında İl kültür ve Turizm Müdürlüğümüzce ağırlanan 14 Japon Tur operatörleri Hasankeyf, Kozluk Hazzo Kalesi, Sason Mereto Dağı ve Malabadi Köprüsü gezdirilerek Tarihi dokunun ve Bölgemizin misafirperverliğinden Japon Tur operatörleri çok etkilendiği ve yapılan konukseverliğimiz semeresini vermiştir.

JTB Group'un turlarını tasarlayan JTB Look yöneticileri tarafından yapılan açıklamada "Güneydoğu Anadolu Turu tasarımı kabul edildiği ve uygulamasına Nisan-Ekim 2015 tarihleri arasında olacak. Tasarlanacak turların Ocak 2015 tarihi itibariyle satışlarına başlanacaktır." Denildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü M.İhsan Aslanlı ise yaptığı açıklamada "Bölgede, sayıları turizm istatistiklerine dahi giremeyen yabancı turist guruplarının da barış süreci sonrası en az diğer kültürel gezilere ilgi kadar Doğu turlarına rağbet gösterecekleri beklenmektedir. Nitekim bugünlerde yurtdışındaki yabancı tur operatörlerinin bölgeye olan ilgileri ve ön talepleri yurtdışından gelecek turistlerde de bir patlamanın yaşanacağının belirtisi olarak görülmektedir" müjdesini verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Japon Tur Operatörleri Umut Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement