Japonya'dan Saruhanlı'ya Teşekkür Mektubu - Son Dakika
Güncel

Japonya'dan Saruhanlı'ya Teşekkür Mektubu

Manisa’da geçen yıl meydana gelen otobüs kazasından kurtarılan 52 yaralıdan biri olan Japon kadın turist Miyamoto, Saruhanlı Devlet Hastanesi'ndeki tedavi sürecinde kendisiyle yakından ilgilenen hastane personeline teşekkür mektubu gönderdi.

20.01.2015 16:15

Manisa'da geçen yıl ağustos ayında, otobüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasından yaralı olarak kurtulan 52 kişi arasında yer alan Japon kadın turist Yoko Miyamoto, Saruhanlı Devlet Hastanesi'ndeki tedavi sürecinde kendisiyle yakından ilgilenin hastane görevlisi Hülya Özdemir'e mektup göndererek teşekkür etti.

Geçen yıl 10 Ağustos'ta İstanbul'dan İzmir'e giden Mürsel Tozar (48) yönetimindeki 34 ER 2253 plakalı yolcu otobüsünün, Selimşahlar Mahallesi mevkisinde şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan yolculardan 36 yaşındaki Japon kadın turist Miyamoto, Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde gösterilen ilgiyi unutamadı.

Saruhanlı'daki tedavisinin ardından ülkesine dönen Miyamoto, kendisiyle yakından ilgilenen hastane görevlilerinden Hülya Özdemir'e (45) teşekkür mektubu gönderdi.

Teşekkür mektubunda Özdemir'in yeni yılını da kutlayan Miyamoto, şu ifadelere yer verdi:

"Kazanın ardından Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde bana karşı gösterdiğiniz ilgi ve nazik davranışlarınız çok teşekkür ederim. Ülkeme dönüşte de hastaneye gittim, kaza nedeniyle herhangi bir sağlık sorunum yok. Size çok teşekkür ediyorum. Kaza nedeniyle ilk kez gelmiş olduğum Saruhanlı'ya bir gün yeniden gelmek istiyorum. Sizinle de tekrar görüşmekten çok mutlu olacağım. Kendinize iyi bakın, siz ve hastanedeki arkadaşlarınıza selamlar."

Hülya Özdemir, Japonya'dan gelen teşekkür mektubundan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Selimşahlar'da meydana gelen kazanın olduğu gün hastanelerine 8 yaralının getirildiğini, hastanede hizmet görevlisi olarak çalışan arkadaşlarıyla kendisinin de yaralıları, röntgene, tahlile ve pansumana götürüp getirdiklerini anlatan  Özdemir, "Tedavileri tamamlandığında da gidecekleri yere rahatça gidebilmeleri için yardımcı olmaya çalıştım. Yoko, bizim onlara olan sıcak ilgimizden çok memnun olmuş ve bana bu teşekkür mektubunu göndermiş" dedi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Japonya'dan Saruhanlı'ya Teşekkür Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement