Jolly Tur, Babalar Günü'ne Özel Instagram Yarışması Başlattı: - Son Dakika
Güncel

Jolly Tur, Babalar Günü'ne Özel Instagram Yarışması Başlattı:

Jolly Tur, Babalar Günü\'ne Özel Instagram Yarışması Başlattı:

#babamefsaneymis ve #jollytur HASTAGI İLE BABANIN ESKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞ SİDE'DE YA DA ISPARTA-KONYA'DA TATİL KAZAN

16.06.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babalar Günü yaklaştı. "Ne hediye etsem" diye düşünüp halen hiçbir adım atmamış olabilirsiniz. Ve bu telaş, Babalar Günü'ne birkaç gün kala sizi sarıp sarmalamış olabilir… Ya da bu telaşı çoktan atlatıp hayatınızdaki en değerli insanlardan biri olan babanıza hediyenizi almış olabilirsiniz… Ama, hâlen bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuzdur belki de…

Durum hangisi olursa olsun… Jolly Tur'un Babalar Günü'ne özel olarak planlanmış tatil hediyesi hem babanıza hem size iyi gelecek. Her özel günde sizin yanınızda olacak bir kampanya düzenlemeyi geleneksel hale getiren Jolly Tur, Babalar Günü'ne özel düzenlediği Instagram Yarışması ile sadece 1 değil, 2 tatil hediye ediyor. Yapmanız gereken tek şey, babanıza ait eski bir fotoğrafı #babamefsaneymis ve #jollytur hashtagi ile 19 Haziran 2016 tarihine saat 23:59'a kadar paylaşmak.

Tatil hediyelerinden biri Akdeniz'in hem doğa hem tarih açısından cennet yerlerinden biri olan Side'yi konu alıyor. Yarışmada 1'inciliği kazanan fotoğrafın sahibi ve beraberindeki bir kişi Side Star Elegance Otel'de 3 gece konaklama kazanacak. 2'nci fotoğrafın sahibine ise tek kişilik Güller ve Göller Turu hediye edilecek. Gülleriyle olduğu kadar Beyşehir ve Eğridir gölleriyle de ünlü Isparta'nın yanı sıra Konya'nın da gezilebileceği 4 günlük doyumsuz tur; katılması için babanızı bekliyor olacak.

Babanıza hediye edeceğiniz Jolly Tur Instagram Yarışması'na katılmaya karar vermişseniz ilk adım olarak https://www.instagram.com/jollytur/ adresine tıklayıp adresi takip edin. #babamefsaneymis ve #jollytur hashtagiyle babanızın eski fotoğraflarını yarışma tarihi aralığında Instagram üzerinden paylaşın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jolly Tur, Babalar Günü'ne Özel Instagram Yarışması Başlattı: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement