Kadın Meclisi Üyeleri Hayvanat Bahçesini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Kadın Meclisi Üyeleri Hayvanat Bahçesini Gezdi

Kadın Meclisi Üyeleri Hayvanat Bahçesini Gezdi

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi Süleyman Şah Konaklama Tesisi Kadın Meclisi üyeleri, moral ve motivasyon amaçlı Gaziantep ilindeki hayvanat bahçesini gezdi.

29.07.2015 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Süleyman Şah Konaklama Tesisi Kadın Meclisi üyeleri, moral ve motivasyon amaçlı Gaziantep ilindeki hayvanat bahçesini gezdi.

Ülkelerinde çıkan iç savaştan dolayı Türkiye'ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde barınan Kadın Meclis üyeleri, Gaziantep'teki hayvanat bahçesini gezdi. Geçtiğimiz günlerde Ramazan ay içerisinde Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük'ün Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'ni ziyareti sırasında çalışmalarından dolayı Kadın Meclisi üyelerine teşekkür etmiş, buna Karşılık Vali İzzetin Küçük Kadın Meclisi üyelerine Gaziantep ilinde bulunan hayvanat bahçesi gezisi teklifinde bulunmuştu. Ramazan ayının çıkması ile birlikte çadır kent idaresi 60 kadın meclisi üyesini Gaziantep ilindeki hayvanat bahçesine gönderdi.

Motivasyon amaçlı gezide Kadın Meclis üyeleri hayvanat bahçesindeki yabani ve yırtıcı hayvanları görme fırsatı gördü. Hayatlarında bazı hayvanları ilk kez gören kadın meclisi üyeleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bazı bayanlar cep telefonu ile hayvanat bahçesindeki hayvanların fotoğraf ve görüntüsünü çekti.

Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Kadın Meclisi Başkanı Bera el Abdullah, düzenlenen geziden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, "Bugün burada Gaziantep'teki hayvan bahçesini gezdik. Bu gezinin düzenlenmesinde en çok katkısı olan Sayın Şanlıurfa Valisine ve İlçe Kaymakamımıza teşekkür ederim. Türk yetkili kardeşlerimiz eşleriyle mihmandarlık yaparak bizleri mutlu ettiler. Gerçekten ilk kez gördüğümüz hayvanlar oldu. Bu gezi meclis üyesi kardeşlerime ilaç gibi geldi. Gezinin ardından Gaziantep ilini gezeceğiz ve ardından çadır kentte döneceğiz. Ben ve meclis üyesi kardeşlerim adına Sayın Erdoğan'a teşekkür ederim" dedi.

Gezini ardından kadın meclisi üyelerine öğle yemeği ikram edildi ve ardından Gaziantep'ten ayrıldılar.

(MD-VSA-Y)

FOTOĞRAF

KOD-Kadın Meclisi üyeleri Gaziantep ilindeki hayvanat bahçesini gezdi.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah konaklama tesisi Kadın Meclisi üyeleri, moral ve motivasyon amaçlı Gaziantep ilindeki hayvanat bahçesini gezdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadın Meclisi Üyeleri Hayvanat Bahçesini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement