Kadınlara Gıda Muhafaza ve Beslenme Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Kadınlara Gıda Muhafaza ve Beslenme Eğitimi Verildi

Kadınlara Gıda Muhafaza ve Beslenme Eğitimi Verildi

Malatya'da kadınlara gıda muhafaza ve beslenme konularında eğitim verildi.
Kadınlara yönelik eğitim çalışmalarına devam eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü personeli, Bostanbaşı ve...

14.11.2013 15:05

Malatya'da kadınlara gıda muhafaza ve beslenme konularında eğitim verildi.

Kadınlara yönelik eğitim çalışmalarına devam eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü personeli, Bostanbaşı ve Şahnahan'da eğitimlere devam etti.

Merkeze bağlı Şahnahan ve Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı beldesinde bayanlara yönelik gıda muhafaza, beslenme, aile içi iletişim ve aile içi şiddet, ergenlik yaşında karşılaşılan sorunlar gibi konularda eğitim verildi.

Tarım danışmanı olarak Şahnahan'da hizmet veren Ziraat Mühendisi Ercan Doğan'ın organize ettiği eğitim; Kur'an kursundaki bayanlara verildi. Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı beldesinde de aynı eğitimler yine Kuran kursunda devam etti. Tarım Danışmanı Veteriner Hekim Buket Ecin'in organize ettiği eğitime 31 bayan katıldı.

Sosyolog Ayşe Öner tarafından; aile içi iletişim ve aile içi şiddet, ergenlik yaşında karşılaşılan sorunlarla ilgili konularda katılımcılara bilgiler verildi.

Ev Ekonomisti Zehra Elbir tarafından ise gıda muhafaza ve beslenme konuları hakkında bilgilendirme yapıldı. Eğitime katılan bayanlar gıda muhafaza ve beslenme konularında karşılaştıkları olumsuzlukları paylaştılar ve ne yapmaları gerektiğini hakkında bilgiler aldı.

Karşılıklı olarak soru cevap şeklinde devam eden eğitimin sonunda eğitime katılanlar, bu tür eğitimlerin devam etmesi temennilerini iletti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kadınlara Gıda Muhafaza ve Beslenme Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement