Kadıoğlu'ndan Esenyurtlulara Birlik ve Beraberlik Mesajı - Son Dakika
Politika

Kadıoğlu'ndan Esenyurtlulara Birlik ve Beraberlik Mesajı

Kadıoğlu\'ndan Esenyurtlulara Birlik ve Beraberlik Mesajı

Yerel seçimler için Sinoplulardan destek sözü alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Alevi, Caferi, Sünni, Türk, Kürt, Çerkez, Laz ve göçmen ayrımı yapmadan birlik beraberlik içerisinde ülkemizi daha iyi getirmek için çabalıyoruz” dedi.

10.03.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimler için Sinoplulardan destek sözü alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu "Alevi, Caferi, Sünni, Türk, Kürt, Çerkez, Laz ve göçmen ayrımı yapmadan birlik beraberlik içerisinde ülkemizi daha iyi getirmek için çabalıyoruz" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Merkez Mahallesi'nde bulunan Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin sohbet programına katıldı. Dernek binasında gerçekleştirilen programda Sinoplular, Başkan Kadıoğlu'nun her zaman yanında olduklarını ve olacaklarını söyledi. Bunun üzerine Başkan Kadıoğlu, Sinoplular her zaman bizlerin yanında oldu ve sağlam iradeye sahip çıktığını dile getirdi. Başkan Kadıoğlu, "AK Parti ile gelinen ülkemizin büyümesi ve dünya üzerindeki seviyesi bellidir. Ülkemizde kardeşlik bağlarını güçlendirmek ve farklılaştırmaları tamamen ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Alevi, Caferi, Sünni, Türk, Kürt, Çerkez, Laz ve göçmen ayrımı yapmadan birlik beraberlik içerisinde ülkemizi daha iyi getirmek için çabalıyoruz. Bizim bu birlik bütünlük çabamıza rağmen bazı kesimler rahat durmuyor ve ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Bizler sağlam iradeye destek vererek Türkiye üzerinden oynanan bu oyunlara dur demeliyiz "diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kadıoğlu'ndan Esenyurtlulara Birlik ve Beraberlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement