Kadıoğlu'ndan Saadet Partisi'ne İadeyi Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kadıoğlu'ndan Saadet Partisi'ne İadeyi Ziyaret

Kadıoğlu\'ndan Saadet Partisi\'ne İadeyi Ziyaret

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Saadet Partisi İlçe Başkanlığı'na iadeyi ziyarette bulundu.

08.07.2014 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Saadet Partisi İlçe Başkanlığı'na iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Kadıoğlu'nun ziyaret programına AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, meclis üyeleri ve başkan danışmanları da katılım sağladı.

Esenyurt Saadet Partisi İlçe Başkanı Peyami Aksu ve yönetim kurulu üyeleri, 30 Mart 2014 yerel seçimleri ile tekrar belediye başkanı olarak seçilen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmişlerdi. Başkan Kadıoğlu ise önceki gün iftar sonrasında Esenyurt İş Merkezi'nde bulunan Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda çay sohbetine gitti.

İlçe Başkanı Peyami Aksu ile birlikte eski ilçe başkanı Hasan Kara ve ilçe yöneticileri de ziyarette hazır bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette, Türkiye ve dünya gündemine dair değerlendirmeler yapıldı. Son günlerde yaşanan ve gündemde olan, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve partilerin adayları hakkında konuşuldu.

Peyami Aksu bu ziyaretten dolayı son derece memnuniyet duyduklarını ifade ederek, esprili bir dille Saadet Partisi'nin iktidar partisi AK Parti'nin baba ocağı olduğunu söyledi.

Ziyaret programı Cumhurbaşkanlığı seçimi, hükümet çalışmaları, Türkiye siyaseti ve Esenyurt'ta siyaset ve yerel yönetim çalışmalarının konuşulmasıyla sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıoğlu'ndan Saadet Partisi'ne İadeyi Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement