Kağızman'da 4 Sığınak Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kağızman'da 4 Sığınak Bulundu

Kağızman\'da 4 Sığınak Bulundu

Kars İl Jandarma Komutanlığı ve Erzurum Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı tarafından Kağızman İlçesi'nin Madur Bölgesi'nde yapılan ararama- taramada, içinde çok miktarda yaşam malzemesi bulunan 4 sığınak ele geçirildi.

03.03.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars İl Jandarma Komutanlığı ve Erzurum Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı tarafından Kağızman İlçesi'nin Madur Bölgesi'nde yapılan ararama- taramada, içinde çok miktarda yaşam malzemesi bulunan 4 sığınak ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, 2 Mart günü saat 11.00'de Kağızman İlçesi'nin Madur Bölgesi'nde 'Şehit Jandarma Asbay Başçavuş. Nurettin Öztürk-4' operasyonu düzenlendi. Erzurum Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı unsurları tarafından yapılan arama- tarama faaliyetinde Vargaçunk ve Boztepe'de 4 sığınak bulundu. Yaklaşık 80- 100 metrekare büyüklüğünde, 2 metre yüksekliğinde 4 odalı, üstü odun ve naylonla kapıtılan sığınakta, biri tek, 2'si çift kişilik ranza, 16 büyük, 10 küçük tüp, 3 bidon, 25 kadar kitap, 5 lüks lambası,  15 metrekarelik ikinci sığınakta 2 küçük tüp, 2 50 litrelik varil, 70 bardak, 1 tansiyon aleti, 1 matkap, çok miktarda kitap, 3 ceket, 4 içlik, 7 yağmurluk ve sığınak yanına dikilmiş 70 fidan, 2 adet tavla, altı kişilik üçüncü sığınakta, 50 metre sera naylonu, 10 kilo kuru fasulye, 5 kilo salça, 6 kaşık, 2 kutu reçel, 20 kilo zeytin, 3 paket çay, 20 bardak, 3 şemsiye, 1 kürek, 1 kazma, dördüncü sığınakta 3 adet branda, 2 battaniye ve 2 kamuflajlı ceket ele geçirildi.

Ele geçirilen yaşam malzemeleri ve sığınaklar, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile bulundukları yerde imha edildirken, şöyle dedi:

"Olayla ilgili adli tahkikata başlandı. TSK ve güvenlik güçlerimiz halkımızın huzur ve güveni için her türlü imkanları kullanarak özveriyle terör örgütü ile mücadele etmektedir. Vatandaşlarımızın Türk Silahlı Kuvvetleri ve güvenlik güçlerimize terörle mücadele kapsamında desteklerini esirgememeleri, terör örgütünün faaliyetlerinin sonlandırılması açısından önem arz etmektedir."

- Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kağızman'da 4 Sığınak Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement