Kağızman Kesikköprü Yolunda Asfalt Çalışması Başladı - Son Dakika
Güncel

Kağızman Kesikköprü Yolunda Asfalt Çalışması Başladı

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın girişimleriyle Kağızman Kesikköpru yolu, yapım için Karayolları Bölge Müdürlüğü ağına alındı.

09.05.2016 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın girişimleriyle Kağızman Kesikköpru yolu, yapım için Karayolları Bölge Müdürlüğü ağına alındı.

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bölge ağında bulunan 36-29 Kontrol Kesim Numaralı Kağızman ilçe yolu ihale edilerek 30 Kasın 2012 tarihinde işe başlanıldığı hatırlatıldı.

Mevsim koşullarının müsait olmaması sebebiyle sadece şantiye kurma ve etüt işleri yapıldığı yolda, 2013 yılı inşaat sezonun açılması ile çalışmalara başlanmış olup yolun 2,5 kilometresinin toprakarme işlerinin bitirildiği, 2014 yılında da toplam 3,15 kilometrelik toprakarme işleri 21 bin metrekare betonarme plak kullanılarak tamamlandığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Güzergah üzerinde bulunan Aras Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye ait enerji nakil hattının deplase edilmesi işi çalışmalarının hala devam etmesi sebebiyle henüz üst yapıya geçilememiştir. Bugünden itibaren Kağızman Kesikköprü yolunun üst ve alt yapısı tamamlandığı için asfalt çalışması başladı. Kısa sürede tamamlanması planlanan sıcak asfalt, Kağızman halkının kabusu olan Kağızman Kesikköprü yolu duble yol olarak Kağızman halkının hizmetine sunulacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kağızman Kesikköprü Yolunda Asfalt Çalışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement