Kahramanmaraş - Ankara'daki Saldırıda Ölenler Kahramanmaraş'ta Anıldı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş - Ankara'daki Saldırıda Ölenler Kahramanmaraş'ta Anıldı

Kahramanmaraş - Ankara\'daki Saldırıda Ölenler Kahramanmaraş\'ta Anıldı

Ankara'daki saldırıda ölenler Kahramanmaraş'ta anıldı Ankara'daki bombalı terör saldırılarında hayatını kaybedenler, Kahramanmaraş'ta sendikalar ve sivil toplum kuruluşları tarafından anıldı.

13.10.2015 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'daki saldırıda ölenler Kahramanmaraş'ta anıldı

Ankara'daki bombalı terör saldırılarında hayatını kaybedenler, Kahramanmaraş'ta sendikalar ve sivil toplum kuruluşları tarafından anıldı.

Ankara Gar Meydanı'ndaki terör saldırısında yaşamını yitirenler için Eğitim-Sen Şubesi'nde anma töreni düzenlendi. Anma törenine; Eğitim-Sen, Erenler Kültür ve Dayanışma Derneği, SES Temsilciliği, BES Temsilciliği, Yapı Yol-Sen Temsilciliği, Pir Sultan Abdal Derneği ve İnsan Hakları Derneği yöneticileri ile üyeleri katıldı.

Saldırıda yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulunulduktan sonra Eğitim-Sen Şube Başkanı İsmail Tekardıç tarafından basın açıklaması okundu. Tekardıç, saldırıyı kınadıklarını yineleyerek, şunları söyledi:

"Hiç kimse bize bu katliamın faili meçhul olduğunu söylemesin. Bombaları tanıyoruz. 18 Mayıs'ta Adana ve Mersin'deki, 5 Haziran'da Diyarbakır'daki, 20 Temmuz'da Suruç'taki patlamalardan tanıyoruz; aynı seriden olduğunu biliyoruz. Katilleri tanıyoruz. Bütün vahşetinize, bütün şiddetinize, bütün katliamlarınıza rağmen; eşit, özgür, demokratik bir ülkede bir arada yaşamı ve barışı savunmaktan vazgeçmeyeceğiz. Korkmayacağız, yılmayacağız, unutmayacağız ve affetmeyeceğiz. Döktüğünüz kanda boğulacaksınız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş - Ankara'daki Saldırıda Ölenler Kahramanmaraş'ta Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement