Kahramanmaraş'ta Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş'ta Kısa Kısa

Elbistan Kaymakamlığı tarafından, şehit ve gazi ailelerine iftar verildi.

26.06.2015 11:26

Elbistan Kaymakamlığı tarafından, şehit ve gazi ailelerine iftar verildi.

Kaymakam Tuncay Akkoyun, Öğretmenevinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kurumun ve gönüllerinin her zaman şehit ve gazi ailelerine açık olduğunu söyledi.

Akkoyun, "Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Gazilerimizin ve şehit ailelerinin başımızın üzerinde yeri vardır. Devletimizin şehit ailelerimizin ve gazilerimizin sorunlarını giderici yönde tedbirler aldığını görüyoruz. Temennimiz sizlerin bir sorun, bir sıkıntı yaşamamasıdır" dedi.

İftar programına, Türkiye Harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği Elbistan Temsilcisi İlyas Kebeli de gösterilen ilgiden dolayı ilgililere teşekkür etti.

İnşattan düşen kişi öldü

Nurhak ilçesinde, inşaat halindeki binanın dördüncü katından düşen kişi, hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Karaca Mahallesi Cemal Güzel Caddesi'nde oturan Ahmet Kılçık (60), kontrol ve sulama yapmak amacıyla kendilerine ait inşaata gitti.

İnşaatı sulayan Kılçık, binanın dördüncü katından dengesini kaybederek yola düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Kılçık'ın öldüğünü belirledi.

Nurhak Entegre Devlet Hastanesine kaldırılan Kılçık'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş'ta Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement