Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiserin Evinde Yas - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiserin Evinde Yas

Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiserin Evinde Yas

Iğdır'da, PKK'lıların düzenlediği saldırıda şehit olan polislerden başkomiser 33 yaşındaki Mehmet Parlak'ın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

08.09.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Iğdır'da, PKK'lıların düzenlediği saldırıda şehit olan polislerden başkomiser 33 yaşındaki Mehmet Parlak'ın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını taşıyan servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin Aralık İlçesi'ne bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatması sonucu Kahramanmaraşlı başkomiser Mehmet Parlak da şehit oldu. Parlak'ın şehit olduğu haberi, Göksun Kaymakamı Cengiz Ayhan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Abdullah Yaylamış, Emniyet Müdürü Sabahattin Poçulu ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Ali Arı tarafından Göksun İlçesi'ne bağlı Harbiye Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. Şehit haberiyle evde bulunan şehidin annesi Özgül ile çiftçilik yapan babası Ömer Parlak ve kardeşleri sinir krizleri geçirdi. Sinir krizi geçiren Parlak ailesine, sağlık görevlileri tarafından müdahale edilerek sakinleştirildi. Şehidin baba evine itfaiye ekipleri tarafından dev Türk bayrağı asılırken, 4 yıllık eşi Emel Parlak'in İstanbul'da yakınlarının ziyaretinde olduğu ve Göksun'a gelmek için yola çıktığı öğrenildi.

Evli ve çocuğu bulunmayan şehit başkomiser Mehmet Parlak'ın cenazesinin, Göksun İlçesi'nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği öğrenildi. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraşlı Şehit Başkomiserin Evinde Yas - Son Dakika


Advertisement