Kahvehane Sahibinden Silopili Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Güncel

Kahvehane Sahibinden Silopili Öğrencilere Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kahveden görüntüler Haluk Yalçınöz'ün açıklamaları - Söke'de "kitap okuyana çay bedava" kampanyasıyla tanınan kahvehanenin sahibi, kitap gönderdiği Silopili öğrencilere yardım için işletmesinin bir günlük cirosunu bağışladı Söke'de kahvehanesinde kitap okuyanlardan çay parası almayan Haluk Yalçınöz, kitap bağışı yaptığı Şırnak'ın Silopi ilçesindeki öğrenciler için yardım kampanyası başlattı.

03.04.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kahveden görüntüler

Haluk Yalçınöz'ün açıklamaları - Söke'de "kitap okuyana çay bedava" kampanyasıyla tanınan kahvehanenin sahibi, kitap gönderdiği Silopili öğrencilere yardım için işletmesinin bir günlük cirosunu bağışladı

Söke'de kahvehanesinde kitap okuyanlardan çay parası almayan Haluk Yalçınöz, kitap bağışı yaptığı Şırnak'ın Silopi ilçesindeki öğrenciler için yardım kampanyası başlattı.

Altınöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Kitap Okuyana Çay Bedava" kampanyasından sonra çok sayıda kitap bağışı aldığını, kahvehanesinde bine yakın kitabın bulunduğunu belirtti.

Kahvehanesiyle ilgili haberleri Silopi'de görev yapan subayların okuduğunu ve kendisiyle temasa geçtiğini söyleyen Altınöz, şöyle konuştu:

"Bizlerden oradaki çocukların kitap ihtiyacının karşılanması konusunda yardımcı olmamızı istediler. Biz de böyle bir isteğin onur ve gurur olacağını söyledik. İlk etapta 45 adet kitap yolladık. Oradaki çocukların maddi anlamda da sıkıntıları olduğunu öğrendik. Bunun üzerine 'Bir çay da Silopili öğrenciler için iç' kampanyası başlattık. Kampanya kapsamında kahvehanemdeki bir günlük geliri Silopili öğrencilere bağışladım."

Günlük cirosunun 100 lira olduğunu ancak kampanya nedeniyle bin liraya yakın gelir elde edildiğini anlatan Altınöz, cirosunun tamamını Silopi'ye gönderdiğini ifade etti.

Silopi'deki çocukların ihtiyacını karşılamak için yeni giysi ve oyuncak toplamaya başladıklarını da dile getiren Altınöz, "Bu konuda Sökeliler çok duyarlı davranarak ellerinden gelen desteği veriyorlar" dedi.

Kahvehane Sahibinden Silopili Öğrencilere Yardım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahvehane Sahibinden Silopili Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement