Kale Gurubu'ndan Çan'da Seramik Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kale Gurubu'ndan Çan'da Seramik Sergisi

Kale Gurubu\'ndan Çan\'da Seramik Sergisi

Kale Grubu ile Kaleseramik Fabrikaları'nın kuruluşunun 56.yıldönümü ve Seramik Bayramı kutlamaları çerçevesinde Çanakkale'nin Çan ilçesinde seramik sergisi açıldı.

28.07.2013 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kale Grubu ile Kaleseramik Fabrikaları'nın kuruluşunun 56. yıldönümü ve Seramik Bayramı kutlamaları çerçevesinde Çanakkale'nin Çan ilçesinde seramik sergisi açıldı.

Fabrikalar içerisindeki Seramik Sergi Salonu'nda açılan sergide, Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Seramik Bölümü öğretim görevlisi ve seramik sanatçısı Ayşegül Şahin, Uşak Üniversitesi öğretim görevlisi Hasan Korkmaz ile hattat Hasan Koca'ya ait eserler ziyarete açıldı. Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay'ın da hazır bulunduğu serginin açılışının sonunda Kale Grubu ile Kaleseramik Fabrikaları'nın Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur, eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut ile Çanakkale Valisi Ahmet Çınar'a sergilenen eserlerden hediye edildi. Sergi açılışına, Milli Savunma eski Bakanı Mehmet Vecdi Gönül, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Faruk Nafiz Özak, Çan Kaymakamı Yakup Tat, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Kale Grubu'nun üst düzey yöneticileri ve davetliler katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kale Gurubu'ndan Çan'da Seramik Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement