Kalkınma Bakanı Elvan - Son Dakika
Güncel

Kalkınma Bakanı Elvan

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti bayramlaşma programı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın konuşması Kalkınma Bakanı Elvan Konya'da Elvan: "Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasının önüne ket vurmaya çalışan, engellemeye çalışan kesimlere yönelik mücadelemiz, 2002 yılından bugüne kadar devam etti.

06.07.2016 01:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Parti bayramlaşma programı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın konuşması

Kalkınma Bakanı Elvan Konya'da

Elvan:

" Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasının önüne ket vurmaya çalışan, engellemeye çalışan kesimlere yönelik mücadelemiz, 2002 yılından bugüne kadar devam etti. Bu mücadele, bundan sonraki süreçte de devam edecektir"

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasının önüne ket vurmaya çalışan, engellemeye çalışan kesimlere yönelik mücadelemiz, 2002 yılından bu güne kadar devam etti. Bu mücadele, bundan sonraki süreçte de devam edecektir." dedi.

Bakan Elvan, AK Parti İl Başkanlığı'nca bir otelde düzenlenen bayramlaşma töreninde, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemi ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye'nin zor zamanlardan geçtiğini belirten Elvan, "Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınmasının önüne ket vurmaya çalışan, engellemeye çalışan kesimlere yönelik mücadelemiz, 2002 yılından bugüne kadar devam etti. Bu mücadele, bundan sonraki süreçte de devam edecektir." diye konuştu.

Bakan Elvan, Türk milletinin, birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe, Türkiye'nin önünün kimsenin kesemeyeceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Bundan herkesin emin olması gerekir. Sizler bize çok güçlü destek verdiniz. Ta 2002 yılından buyana sizlerin verdiği güç ve destekle biz bugün buralara kadar geldik. Sadece Türkiye'nin önünü kesmeye çalışmıyorlar, İslam dünyamızda ciddi bir kargaşanın, sıkıntının içerisinde. Şundan emin olalım, biz kendimize inandığımız müddetçe, bizim yolumuzun gerçekten doğru bir yol olduğuna inandığımız müddetçe, kimse bizim karşımızda duramayacaktır. Kazanan Türkiye, Türk milleti ve İslam alemi olacaktır."

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Musa Arat ve çok sayıda partili katıldı.

Kalkınma Bakanı Elvan
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kalkınma Bakanı Elvan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement