Kallonia Takımı Ayvalık'a Geldi - Son Dakika
Spor

Kallonia Takımı Ayvalık'a Geldi

Kallonia Takımı Ayvalık\'a Geldi

Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde sezon açılışı yapacak olan Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Yunanistan’ın Süper Lig takımlarından Kallonia Kulübü, Ayvalık hudut kapısından Türkiye’ye girdi.

16.08.2014 16:40

Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde sezon açılışı yapacak olan Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Yunanistan'ın Süper Lig takımlarından Kallonia Kulübü, Ayvalık hudut kapısından Türkiye'ye girdi.

Yunanistan'ın Midilli Adası'ndan gelen misafir takımı, Balıkesirspor İdari İşler Amiri Hüseyin Dayanç ile Basın Sorumlusu H. Cengiz Güneş çiçeklerle karşıladı. 2014-2015 futbol sezonunda Spor Toto Süper Lig'de top koşturacak olan Balıkesirspor'un Basın Sorumlusu H. Cengiz Güneş, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, görkemli bir sezon açılışı yapmayı hedeflediklerini kaydederek, "Saat 18.00'de yapacağımız sezon açılışında Yunanistan'ın Kallonia takımıyla bir hazırlık karşılaşması yapacağız. Kallonia Kulübü'nün yönetici ve sporcularını hudut kapısında karşıladık. Konuk takımı Balıkesir'e götürüp ağırlayacağız. Oynayacağımız dostluk maçının ardından ülkelerine uğurlayacağız" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kallonia Takımı Ayvalık'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement