Kamalak: "Rabbim Bu Tür Acıları Ülkemize Bir Daha Yaşatmasın" - Son Dakika
Güncel

Kamalak: "Rabbim Bu Tür Acıları Ülkemize Bir Daha Yaşatmasın"

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Terörün her türlüsünü şiddetle telin ediyorum, kınıyorum.

21.08.2016 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Terörün her türlüsünü şiddetle telin ediyorum, kınıyorum. Bu olaylar bizi canevimizden vuruyor. Fakat bizi şaşırtmıyor. Çünkü hak yoldan çıkan bir insan, hayvanlardan daha vahşi olur. Rabbim bu tür acıları ülkemize bir daha yaşatmasın." dedi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, partisinin ilçe kongresine katılan Kamalak, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep'te yaşanan terör saldırısına değindi.

Kamalak, "Terörün her türlüsünü şiddetle telin ediyorum, kınıyorum. Bu olaylar bizi canevimizden vuruyor. Fakat bizi şaşırtmıyor. Çünkü hak yoldan çıkan bir insan, hayvanlardan daha vahşi olur. Rabbim bu tür acıları ülkemize bir daha yaşatmasın." ifadelerini kullandı.

Ateşin düştüğü yeri yaktığını, tüm dünya saltanatının masum bir insanın bir damla kanına değmediğini dile getiren Kamalak, "Şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun. Kederli ailelerine sabrı cemil niyaz ediyorum." diye konuştu.

Kongrede tek aday olan Mahmut Altun, geçerli oyların tamamını alarak ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye, SP Genel İdare Kurulu üyeleri Bülent Kaya ve Cafer Şatır, SP İl Başkanı Fesih Bozan, ilçe başkanları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

Kamalak: "Rabbim Bu Tür Acıları Ülkemize Bir Daha Yaşatmasın"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kamalak: 'Rabbim Bu Tür Acıları Ülkemize Bir Daha Yaşatmasın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement