Kamil Saraçoğlu da Balkon Konuşması Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kamil Saraçoğlu da Balkon Konuşması Yaptı

Kamil Saraçoğlu da Balkon Konuşması Yaptı

AK Parti'den Kütahya Belediye Başkanlığını kazanan Kamil Saraçoğlu, parti teşkilatında balkon konuşması yaptı.

01.04.2014 14:14

AK Parti'den Kütahya Belediye Başkanlığını kazanan Kamil Saraçoğlu, parti teşkilatında balkon konuşması yaptı.

Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Vural Kavuncu ve Soner Aksoy ile birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi.

AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, seçimlerde halkın kendilerini daha çok çalışmaları yönünde 'ihtar' verdiğini kaydetti. Gazel, "Biz halkımızdan gerekli uyarıyı aldık ve gereğini de yapacağız" diye konuştu.

Seçim kampanyası boyunca kendisine destek teşkilet mensuplarına teşekkür eden Kamil Saraçoğlu, "Proje ve saha çalışmasında 4 aylık sürece atlattık. Hemşehrilerimizin desteğinin AK Parti'den yana olması bizleri mutlu etti. Bilindiği gibi, 30 Mart'ta söz sırası milletimizdeydi. Milletimiz de son sözünü söyleyerek tercihini yaptı. Biz artık Kütahya'yı bir adım öne geçirmenin gayreti içinde olacağız. Bize oy veren vermeyen herkese hizmet götürüceğiz. Artık seçimler geride kaldı. 65 mahalleye hizmet götürüceğiz. Ben dehe önce il genel meclisinde görev yaparken bunu gösterdik. 2 oy aldığımız köye bile ayırt etmeksizin hizmet götürdük" dedi.

Seçimlerde MHP Adayı Alim Işık'ın kenledileni yönelik 'çamur at izi kalır' mantığıyla çalıştığını dile getiren Saraçoğlu, "Kampanyada bel altı vuruşlar yapan muhalefeti kınıyorum. Kampanya boyunca 'çamur at izi kalsın' anlayışının bu dönemde en şiddetli şekilde gördük. Karşı taraf bize, teşkilatımıza ve milletvekilimize demediğini bırakmadı.Biz olan biteni kamuoyuyla paylaştık" şeklinde konuştu.

Basın toplantısında AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Vural Kavuncu ve Soner Aksoy da seçimlerdeki deseklerinden dolayı Kütahyalılar'a teşekkür ettiler.

"SARAÇOĞLU BAŞBAKAN ERDOĞAN GİBİ"

Basın toplantısı sebebiyle parti binası girişinde toplanan vatandaşlar, slogan atmaya başlayınca Kamil Saraçoğlu tıpkı Başbakan Erdoğan gibi balkon konuşması yaptı. Konuşmasında önce ailesi ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Saraçoğlu, "Bize destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Artık seçimler bitmiştir. Göreceksiniz 5 yıl sonunda ilan ettiğimiz tüm projelerimizi gerçekleştirmiş olacağız.Mazbatamızı alır almaz çalışmalarımıza başlayacağı" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 250 kişilik grup, Saraçoğlu'nun konuşması sık sık,"Dik dur eğilme, Kütahya seninle" ve Kütahya seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan attı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamil Saraçoğlu da Balkon Konuşması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement