Kampanya'ya İlk Günde 9 Bin TL Bağış - Son Dakika
Yerel

Kampanya'ya İlk Günde 9 Bin TL Bağış

Kampanya\'ya İlk Günde 9 Bin TL Bağış

İHH İnsani Yardım Vakfı ve Tavşanlı Kaymakamlığı tarafından başlatılan Suriyeli Mülteciler İçin Yardım Kampanyası’na vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

06.04.2015 11:10

İHH İnsani Yardım Vakfı ve Tavşanlı Kaymakamlığı tarafından başlatılan Suriyeli Mülteciler İçin Yardım Kampanyası'na vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Daha ilk günden Tavşanlı halkı mazlumun yanında olduğunu gösterdi. Yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre öğle saatlerinde açılan stant da altı saatte 9 bin TL bağış yapıldı. Hatta orta ve lise öğrencileri cep harçlıklarını getirerek savaş mağdurlarına yardımda bulundu.

Bu durumun önemli bir destek anlamına geldiğini belirten İHH yetkilileri Tavşanlı'da hedeflenen bağıştan fazlasına ulaşacaklarından emin olduklarını kaydetti. İHH Kütahya'da geçtiğimiz ay kuru gıda kampanyası başlatmış ve 2 TIR'ı Reyhanlı'ya göndermişti. Tavşanlı'da başlatılan kampanya'da ise un ihtiyacına yönelik çalışma başlatıldı. Tavşanlı halkının yapacağı bağışlarla fabrikalardan un temin edilerek Reyhanlı'da ki lojistik merkezine gönderilecek. Diğer taraftan stant haricinde de vatandaşlar Albaraka Türk Bankası'na açılan hesap numarası kanalıyla kampanyaya destek verebilecek. Banka kanalını kullanmak isteyenlerin 2605643-1 nolu hesap numarasına bağış yapabilecekleri bildirildi. (İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kampanya'ya İlk Günde 9 Bin TL Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement