Kampanyanın İlk Kanı Tok'tan - Son Dakika
Yerel

Kampanyanın İlk Kanı Tok'tan

Kampanyanın İlk Kanı Tok\'tan

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği "Bir Damla Kan Bir Can" kampanyası geniş katılımla gerçekleştirildi.

16.06.2015 15:10

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi'nin ortaklaşa düzenlediği "Bir Damla Kan Bir Can" kampanyası geniş katılımla gerçekleştirildi.

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Bir Damla Kan Bir Can" kan bağış kampanyası Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda geniş katılımla gerçekleşti. Düzenlenen kan bağışı kampanyasına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, Musa Yüksel ve Yahya Çınkıl, İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye birim müdürleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Tok, kampanya kapsamında kan alımını gerçekleştiren Kızılay Kan bağış otobüsünde gerekli kontrollerin gerçekleştirmesinin ardından kan bağışını İlkadım Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu ile birlikte yaptı.

"KAN HER ZAMAN İHTİYAÇTIR"

Samsun'un kan bağışını noktasından duyarlı olduğunu belirten ve kanın acil ihtiyaç değil her zaman ihtiyaç olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Kent Konseyimizin başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasında katılmaktan onur ve gurur duymaktayım. Kan bağış kampanyasına imza atan kent konseyimize teşekkür ediyorum. Önemli ve sosyal bir projeye imza atıldı. Yapılan bu kan bağışı kampanyasına gösterilen yoğun ilgi hepimizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın duyarlılığına ne kadar teşekkür etsek az kalır. Bizler maalesef kan vermeyi hastalık olsun acil durumlar olsun eşimizi dostumuzu arayarak acil kan bulma telaşına giriyoruz. Bu çaba sağlıklı bir çaba olmuyor. Kan acil değil her zaman ihtiyaçtır. Bu düzenlenen kampanyaları önemsiyoruz. Kan ihtiyacı herkesin başına gelebilir hepimizin hastası olabilir. Bu nedenle halkımızdan bu kampanyalara duyarlılık göstermelerini istiyoruz. Ramazan ayında kan verme oranı düşük olduğundan İlkadım Belediyesi olarak Ramazan'dan birkaç gün önce toplu kan bağışı yaparak vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Halkımızın bu noktada oldukça duyarlı davranıyor. 'Bir Damla Kan Bir Can' sloganı altında başlattığımız kan kampanyasının hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kampanyanın İlk Kanı Tok'tan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement