Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Doğruyol Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Doğruyol Açıklaması

Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına hakaret edenleri bir kereye mahsus olarak affetmesine ilişkin, "Bugüne dek, özellikle sosyal medya kayıtlarıyla söz konusu gerekçelerle açığa alınan, ceza alan, soruşturması devam eden memurlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın hoşgörüsünden faydalanması bizleri memnun edecektir.

02.08.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına hakaret edenleri bir kereye mahsus olarak affetmesine ilişkin, "Bugüne dek, özellikle sosyal medya kayıtlarıyla söz konusu gerekçelerle açığa alınan, ceza alan, soruşturması devam eden memurlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın hoşgörüsünden faydalanması bizleri memnun edecektir." dedi.

Doğruyol, temsilcilikte 667 sayılı KHK çerçevesinde açığa alınan kamu personeline ilişkin düzenlediği basın toplantısında, Kamu-Sen olarak darbe girişimini gerçekleştirenleri ve destek veren güçleri kınadıklarını belirterek, devletin kalesi olan TBMM'nin bombalandığı, sokaktaki vatandaşların üzerine mermiler yağdırıldığı ve yüzlerce can kaybının yaşandığı bu alçakça girişimin tarihe kara bir leke olarak geçtiğini ifade etti.

Ağır bedeller ödenerek elde edilen demokratik düzeni yıkmaya yönelik girişimin ardındakilerin mutlaka cezalandırılması gerektiğini kaydeden Doğruyol, tüm kurum ve kuruluşların ihanet edenler hariç olmak üzere tüm çalışanlarını ayrım yapmadan kucaklaması gerektiğini söyledi.

Doğruyol, KHK ile açığa alınan ya da işten atılan kamu personelinin iyi tespit edilmesi gerektiğine işaret ederek, şöyle devam etti:

"Açığa almalarda masum insanları tespit etmek, yeni mağdur vatandaşlar grubu oluşturmamak adına güvenilir yöntemler belirlenmesinde fayda vardır. Kamu kurumlarımızda görev yapan memurlarımız diken üstündedir. Pek çok memurumuz, banka kayıtlarından, gazete, dergi aboneliğinden, bir yakınının çalıştığı okuldan, hastaneden, özel okula gönderdiği çocuğundan dolayı zarar göreceğinden endişe duymaktadır."

Doğruyol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsına hakaret edenleri bir kereliğine affetmesini memnuniyetle karşıladıklarını vurgulayarak "Bugüne dek, özellikle sosyal medya kayıtlarıyla söz konusu gerekçelerle açığa alınan, ceza alan, soruşturması devam eden memurlarımızın Sayın Cumhurbaşkanımızın hoşgörüsünden faydalanması bizleri memnun edecektir." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Doğruyol Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement