Kamu ve Stk'lardan Vali Erin'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kamu ve Stk'lardan Vali Erin'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Kamu ve Stk\'lardan Vali Erin\'e \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Adıyaman Valisi Abdullah Erin’e çeşitli sivil toplum kuruluşları, siyasi ve kamu kuruluşlarının ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor.

16.06.2016 17:49

Adıyaman Valisi Abdullah Erin'e çeşitli sivil toplum kuruluşları, siyasi ve kamu kuruluşlarının 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor.

Adıyaman Valiliği görevini devralan Vali Abdullah Erin'i AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan ve yönetim kurulu üyeleri, Alevi Kültür Derneği Başkanı Rıza Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyeleri ile Alevi kanaat önderleri, Türkiye Petrolleri Bölge Müdürü Salih Bütün ve ünite amirleri, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, Spor camiası, il müdürleri ve vatandaşlar ziyaret ediyor. Ziyaretçiler 'hayırlı olması' temennisinde bulunarak başarı dileklerini iletiyor.

Bütün ziyaretçilerini kapıda karşılayarak tek tek tokalaşan Vali Abdullah Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kadim medeniyetler şehri, huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman'da kamu ve sivil toplumuyla el ele vererek gönül birliği içerisinde ilimize en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamu ve Stk'lardan Vali Erin'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement