Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması

Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması

Konya'da Bölgesel Amatör Ligi 5'inci Grupta ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyon olan Sarayönü Belediyespor'un şampiyonluk kutlamaları ilginç görüntülere sahne oldu.

04.04.2016 11:20

Konya'da Bölgesel Amatör Ligi 5'inci Grupta ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyon olan Sarayönü Belediyespor'un şampiyonluk kutlamaları ilginç görüntülere sahne oldu. Osmaniyespor'u 3-0 yenen Sarayönü Belediyesporlu futbolcular, maç çıkışı bir kamyonetin kasasında Sarayönü İlçesi'nde şampiyonluk turu attı.

Futbol tutkusuyla bilinen Sarayönü'nde oynanan karşılaşmada Osmaniyespor'u 3-0 ile geçen Sarayönü Belediyespor, güçlü il takımlarının yer aldığı grupta şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğünün ardından ilçede büyük bir coşku yaşanırken, taraftarlar ve futbolcuların oluşturduğu şampiyonluk konvoyu ilçe merkezinde tur attı. Bütün futbolcular ve teknik heyet takım otobüsü yerine bir kamyonetin kasasında şehri turladı. İlginç görüntülerin ortaya çıktığı kutlamaların ardından konuşan Sarayönü Belediyespor Başkanı Nafiz Solak, 'Yıllardır kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğa sonunda ulaştık. Çok mutluyuz. İnşallah Play-Off'tan da başarı ile çıkıp 3. Lig'e yükseleceğizö açıklamasında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyon Kasasında Şampiyonluk Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement