Kan Bağışında Bulunan İmam Hatibe Madalya - Son Dakika
Yerel

Kan Bağışında Bulunan İmam Hatibe Madalya

Kütahya'nın Emet ilçesinde imam hatiplik yapan bir kişi, Kızılay'a 10 kez kan bağışında bulunması nedeniyle kurum tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi.

27.07.2015 17:22

Kütahya'nın Emet ilçesinde imam hatiplik yapan bir kişi, Kızılay'a 10 kez kan bağışında bulunması nedeniyle kurum tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında, bugüne kadar 10 defa bağışta bulunan Terlemez Camisi İmam Hatibi Hikmet Terzioğlu'na Kızılay yetkililerin Dr. Cihat Ünal tarafından takdir belgesi ile bronz madalya takdim edildi.

Ünal, burada yaptığı açıklamada, Terzioğlu'na kan bağışlarından dolayı teşekkür ettiğini ve bağışlarının bundan sonra da devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Terzioğlu da bugüne kadar 10 defa kan bağışında bulunduğunu hatırlattı.

Bunun karşılığında Kızılay'ın takdir belgesi ile bronz madalya verdiğini ifade eden Terzioğlu, şunları söyledi:

"Ben bu bağışı bir karşılık için değil, hizmet ve hayır anlamında yaptım. Bundan sonra da bu bağışlarım devam edecek. Bizim gibi halkın önünde imamlık yapan insanların bu denli kampanyalara öncülük etmesi gerekir. Kan bağışıyla nice canların kurtulmasına vesile oluyoruz. Bundan büyük bir hayır da olamaz."

Kampanyaya 42 kişinin katıldığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kan Bağışında Bulunan İmam Hatibe Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement