Kangallılar, Yemekli Programda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kangallılar, Yemekli Programda Bir Araya Geldi

Kangallılar, Yemekli Programda Bir Araya Geldi

05.12.2010 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kangallılar, yemekli programda bir araya geldi.

Kangal İlçesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği'nce organize edilen yemekli program, Cumhuriyet Üniversitesi Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Programa, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, AK Parti Sivas milletvekilleri Selami Uzun ve Hamza Yerlikaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, Kangal Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kültür ve Turizm İl Müdürü Kadir Pürlü, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Turan Topgül, Baro Başkanı Hilmi Bilgin, Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Hulusi Koçak, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, bazı belde belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile Kangallı iş adamları ve bürokratlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, dernek üyeleri, Kangallılar ve aileleri katıldı.

Dernek başkanı Mustafa Buğra, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bu programın Kangallılar arasındaki birlik, beraberlik duygularının artmasına katkı sağlayacağını ifade eden Buğra, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kangal'ın ekonomik ve sosyal durumu ile kültürel ve turistik değerleri hakkında konuşmalar yapan protokol üyeleri, Kangal yöresinin Kangal Köpeği, Kangal Koyunu, Balıklı Kaplıca ve Alacahan Kervansarayı başta olmak üzere önemli değerlere sahip olduğunu vurgulayarak, bu değerlerin önemine değindi.

Bazı sanatçıların konser verdiği programda, halk oyunları gösterilerine ve hediye çekilişine yer verildi. Kangallılar, bu müzik ve eğlence içerikli programda hem hoşça vakit geçirdi, hem de birbirleriyle hasret giderdi.

(AHM-ÜNS) - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kangallılar, Yemekli Programda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement