Kansere Yenik Düşen Doktor Günaydın Dualarla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kansere Yenik Düşen Doktor Günaydın Dualarla Uğurlandı

Kansere Yenik Düşen Doktor Günaydın Dualarla Uğurlandı

BURSA (İHA) – Bursa’da 37 yaşında kansere yenik düşen Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Orhun Günaydın için hastane önünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

08.07.2014 17:43

BURSA (İHA) – Bursa'da 37 yaşında kansere yenik düşen Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Üroloji Uzmanı Dr. Orhun Günaydın için hastane önünde düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

Bir süredir kanser tedavisi gören ve hastalığına rağmen çalışması dolayısıyla bu yıl Bursa Kamu Hastaneler Birliği tarafından 14 Mart Tıp Bayramı'nda 'Fedakarlık Ödülü'ne layık görülen Dr. Orhun Günaydın için Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi bahçesinde tören düzenlendi. Uludağ Üniversitesi mezunu olan, evli ve bir çocuk babası Günaydın için düzenlenen törene ailesi, amcasının oğlu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hastane personeli ve çok sayıda seveni katıldı. Dualarla uğurlanan Günaydın'ın ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Her şeyden habersiz olan küçük oğlu ise babasının arkasından sadece dua etti.

Orhun Günaydın'ın Türkiye'de sağlık alanında çok büyük katkıları olduğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, "Bugün yalnızca ailesinin acılı günü değil. Tüm sağlık çalışanlarının acı günüdür. Çok kısa ve onurlu bir yaşam sürdü. Ama aramızdan erken ayrıldı. Allah rahmet eylesin" dedi.

Gözyaşlarına boğulan eşi Semiha Günaydın ise, "Ben eşimi çok seviyorum. Allah mekanını cennet etsin" diye konuştu.

Düzenlenen tören ve Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Günaydın'ın cenazesi, Fethiye Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kansere Yenik Düşen Doktor Günaydın Dualarla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement