Kapaklı Kaymakamı Gürbüz: "Türklerle Rus Ruleti Oynanmaz" - Son Dakika
Yerel

Kapaklı Kaymakamı Gürbüz: "Türklerle Rus Ruleti Oynanmaz"

Kapaklı Kaymakamı Gürbüz: "Türklerle Rus Ruleti Oynanmaz"

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Kent Konseyi Logo yarışmasının ödül töreninde gündeme dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Ruslar bizimle Rus Ruleti oynamak istedi" deyince, Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz de "Fakat bilmedikleri bir şey var. Türklerle Rus Ruleti oynanmaz" diye ekledi.

30.11.2015 17:46

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Kent Konseyi Logo yarışmasının ödül töreninde gündeme dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Ruslar bizimle Rus Ruleti oynamak istedi" deyince, Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz de "Fakat bilmedikleri bir şey var. Türklerle Rus Ruleti oynanmaz" diye ekledi.

Türkiye'nin en son isteyeceği durumun savaş olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Şimdi burada Rus jetini düşürdük diye böbürlenecek değiliz. Kimse böyle bir şey olsun istemezdi. Fakat ortada Türkiye'nin angajman kuralları var. Rus jeti bu kuralları hiçe saydı. Defalarca uyarılmasına rağmen, uyarılara kulak asmadı. Sonunda da Türkiye Cumhuriyeti Devleti yapması gerekeni yaptı" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mandalı konuşmasında, "Rusların meşhur bir oyunu var. Rus Ruleti. Her halde Türkiye ile Rus Ruleti oynamak istediler" deyince araya giren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, " Ruslar Rus Ruleti oynamak istedi. Fakat bilmedikleri bir şey var. Türklerle Rus Ruleti oynanmaz" diye ekledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kapaklı Kaymakamı Gürbüz: 'Türklerle Rus Ruleti Oynanmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement