Kapkaç Zanlısı Jandarmadan Kaçamadı - Son Dakika
Güncel

Kapkaç Zanlısı Jandarmadan Kaçamadı

Kapkaç Zanlısı Jandarmadan Kaçamadı

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar ve Konaklı Mahallelerinde iki ayrı kapkaç olayı gerçekleştiren zanlılardan biri yakalanırken, diğeri kaçmayı başardı.

09.08.2014 14:04  Güncelleme: 14:14

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar ve Konaklı Mahallelerinde iki ayrı kapkaç olayı gerçekleştiren zanlılardan biri jandarma tarafından yakalanırken, diğer zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre ilk olay, Konaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Hollandalı bir kadın turistin omzundaki çantası plakasız bir motosiklette bulunan iki kişi tarafından kapkaç yoluyla çalındı. İhbar üzerine harekete geçen ve çevrede bulunan iş yerlerine ait güvenlik kameralarını inceleyen jandarma ekipleri, şüphelilerin iki ayrı hırsızlık suçundan sabıkalı 19 yaşındaki H.İ.B. ve 18 ayrı hırsızlık suçundan sabıkası bulunan 18 yaşındaki O.Y. olduğunu belirledi.

Bu arada Mahmutlar Mahallesi'nde bir vatandaşın içerisinde cüzdan, tablet bilgisayar ve giyeceklerinin olduğu sırt çantası aynı zanlılar tarafından kapkaç yoluyla çalındı.

Olay yerine yakın devriye ekibi ile yaşanan kovalamaca sırasında zanlılardan H.İ.B. kullandığı motosikletle yakalanarak gözaltına alınırken, O.Y. ise yaya olarak kaçmayı başardı.

Firari zanlının yakalanması için çalışmalar sürerken, Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığında sorgusu tamamlanan H.İ.B. adliyeye sevk edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kapkaç Zanlısı Jandarmadan Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement